OVO JE JEDNA JEDINA PESMA KOJU SU CECA I KARLEUŠA OTPEVALE ZAJEDNO! Svi je znamo, bila je HIT
Svetlana Ceca Ražnatović/Jelena Kareluša, Foto: Printscreen

ŠOK

OVO JE JEDNA JEDINA PESMA KOJU SU CECA I KARLEUŠA OTPEVALE ZAJEDNO! Svi je znamo, bila je HIT

Ceca i Jelena su davnih dana otpevale zajedno pesmu koja je postala pravi hit

Objavljeno:

Najveće rivalstvo na estradi, između pevačica Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, traje skoro 20 godina i ne staje

Iako su Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović velike protivnice na estradi i često vode medijske ratove, one su nekada zajedno i sarađivale.

Ceca i Jelena su davnih dana otpevale zajedno pesmu koja je postala pravi hit. Reč je o numeri “Pusti me”.

Naime, pevačica Slavica Tripunović Dajana 1995. godine izdala je album “1,2,3, i…” na kojem se našla i pesma “Pusti me”, koju je za Dajanu napisao Dragan Brajović Braja, a za koju su prateće vokale otpevale upravo Ceca i Jelena. Ceca je tada bila već velika zvezda, a Jelena je bila na početku karijere.

"Kada sam počela da maštam o tome da postanem zvezda, pevala sam prateće vokale Dajani i zajedno sa mnom se u studiju pojavila tada velika zvezda Ceca. Nas dve smo zajedno pevale prateće vokale Dajani i ja sam bila jako uzbuđena i srećna što sam rame uz rame sa Cecom. Kasnije sam čula kako je Ceca navodno rekla da veoma lepo pevam, ali da sam previše ružna da bih bila zvezda", rekla je Jelena Karleuša pre nekoliko godina u emisiji kod Lune Lu.

Dragan Brajović Braja, koji je komponovao pesme za Dajanu (pevačicu i bivšu misicu), došao je i saopštio joj kako je Ceca navodno rekla da Jelena veoma lepo peva, ali je previše ružna da bi bila zvezda. Tada se Jelena, prema sopstvenom priznanju razočarala u Cecu koju je do tada gotivila. U tom trenutku se zainatila i odlučila da će postati poznata estradna zvezda za koju će svi čuti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.