"ISKRENO, NE VERUJEM NI DA ĆE MOJ MUŽ SADA BITI SLOBODNIJI" Karleuša PRVI PUT o Dušku! (VIDEO)
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

iskrena

"ISKRENO, NE VERUJEM NI DA ĆE MOJ MUŽ SADA BITI SLOBODNIJI" Karleuša PRVI PUT o Dušku! (VIDEO)

Jelena Karleuša otvoreno je govorila o svom specifičnom medijskom statusu

Objavljeno: 16:02h

Povodom dva spektakularna novogodišnja nastupa koja najavljuje u najluđoj noći, pevačica Jelena Karleuša (43) dala je intervju u kojem se osvrnula na brojne zanimljive teme, pa je posebno istakla zašto će njen nastup ispred Skupštine biti nešto zaista posebno.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Jelena je srećna zato što će nastup koji će po mnogo čemu krunisati njenu karijeru moći uživo da vide njene ćerke Atina i Nika i zapamte veliki trijumf njihove mame, ali isto tako potvrđuje i da će joj podršku na licu mesta pružiti i suprug Duško Tošić.

- Moja porodica je uvek prisutna u bekstejdžu kada imam veliki nastup, to znači kako moje ćerke tako i Duško. Što se tiče njegovih obaveza, ne bih rekla da će sada biti nešto mnogo slobodniji jer je on jednu karijeru odmah zamenio drugom i to opet sportskom, menadžerskom, što ponovo podrazumeva mnogo angažmana. Međutim, on ne voli da ja naročito govorim u javnosti o njegovim poslovnim planovima, pa je možda najbolje da on priča na ovu temu jer on smatra da jedna žena uopšte ne treba da govori o sportu - navela je Jelena.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.