Sara za Espreso otkrila zašto je razočarana nakon finala: Odličan plasman, ali nešto joj je pokvarilo sreću!
Foto: Instagram

promena!

Sara za Espreso otkrila zašto je razočarana nakon finala: Odličan plasman, ali nešto joj je pokvarilo sreću!

U toku prethodne noći u Dominikanskoj Republici je održano finale takmičenja "Miss multiverse", na kojem je pobedila Mađarica Lili Kiralj

Objavljeno:

Našu zemlju na ovom takmičenju je predstavljala popularna pevačica Sara Reljić, koja je u finalu zauzela peto mesto. Pinkova zvezda je nakon svega za Espreso otkrila svoje utiske.

– Zadovoljna sam petim mestom, mislim da je to veliki uspeh medju ovakvim devojkama, ali nisam zadovoljna titulom "Miss social media" (misica društvenih mreža) zato što mislim da su se ljudi iz Srbije zaista ujedinili i napravili smo pravi bum na društvenim mrežama u roku od 24 sata,a takmičarka iz Nigerije, koja je dobila ovu titulu, je dobila 50.000 lajkova u roku od sat vremena. Tako da mislim da nije bio fer plej,ali to je život - rekla je Sara za naš portal.

Sara Reljić
foto: Espreso

Da podsetimo da je Sara zajedno sa takmičarkama iz drugih zemalja skoro mesec dana na pomenutoj egzotičnoj destinaciji. Takmičenje "Miss multiverse" je funkcionisalo kao rijaliti, a osim izgled, devojke iz celog sveta su predstavljale i svoje talente. Sara je predstavila pevanje.

1 / 9 Foto: Printscreen/Paparazzo lov

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.