MILE KITIĆ IMA 3 PENZIJE: Pevač je PAMETNO ULAGAO, pa sada može da se pohvali LUKSUZOM
Mile, Foto: Nemanja Nikolić

svaka čast!

MILE KITIĆ IMA 3 PENZIJE: Pevač je PAMETNO ULAGAO, pa sada može da se pohvali LUKSUZOM

Mile priznaje da je proteklih godina sebi uplaćivao staž u Srbiji, Bosni i Nemačkoj

Objavljeno: 09:30h

Mile Kitić je već pet decenija aktivan na muzičkoj sceni, a sada priznaje da je novac ulagao pametno, te se na vreme obezbedio za stare dane.

Kako ističe za Alo, on je vlasnik nekoliko nekretnina od čega je poslednja penthaus koji je prošle godine kupio u Dominikanskoj Republici. Mile priznaje da je proteklih godina sebi uplaćivao staž u Srbiji, Bosni i Nemačkoj, te da će nakon povlačenja sa muzičke scene imati tri penzije.

1 / 5 Foto: © ATA Images

- Prošle godine smo kupili penthaus u Dominikani, iskreno, ja ga još uvek nisam ni video. Marta i Elena su trenutno tamo, žena je bila zadužena za opremanje stana, na meni je bilo samo da iskeširam novac - kroz smeh je rekao Mile koji ne krije da je sebi obezbedio lagodan život i kada prestane da se bavi muzikom.

- Naš posao je vrlo neizvestan i potrebno je na vreme štedeti. Ja sam sebi uplaćivao staž i doprinose, tako da ću imati tri penzije, srpsku, bosansku i nemačku. Nisu to velike sume novca, ali nakupiće se. Takođe sam kupio i nekoliko nekretnina, to kad se spoji biće mi dovoljno za lep život - rekao je pevač koji tvrdi da su mnogi pevači zbog nepromišljenosti završili na rubu egzistencije.

Marta Savić
foto: Dragana Udovičić

- Tokom pandemije mnogo mojih kolega je završilo maltene kao socijalni slučaj, i to uglavnom jer nisu pazili dok su imali novac. Naravno, niko od nas neće pare poneti u grob, ja sam veoma galantan. Svaki taksista u gradu me zna, uvek ostavljam dobre bakšiše jer smatram da ne možeš dobiti dok ne daš - rekao je Mile, koji ne krije da je vrlo vezan za porodicu koju finansijski pomaže.

- Ima dva brata i sestru i njih pomažem, jako je bitno održavati porodične veze. Moje selo je bilo bez puta, ja sam držao koncerte i dao sam deo novca opštini kako bih pomogao u asfaltiranju. Nikada neću tamo živeti, ali često idem u Bosnu i imam dosta zemlje tamo.

Mile ističe da njegova žena nije ljubomorna na devojke koje mu se nabacuju.

- Marta super reaguje na devojke oko mene, kaže: „Dok te jure ribe i meni valjaš, dobar si“. Kad nju zovu frajeri, ja se u to ne mešam, dok je zovu, valja - kroz smeh je rekao pevač.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.