ZBOG FILMA "MUNJE" JE POSTALA MEGA POPULARNA, A ONDA JE OTIŠLA IZ SRBIJE: Evo kako izgleda i ŠTA RADI Maja Mandžuka
Munje, Foto: Youtube printscreen/Predrag Jovanovic

ko se seća?

ZBOG FILMA "MUNJE" JE POSTALA MEGA POPULARNA, A ONDA JE OTIŠLA IZ SRBIJE: Evo kako izgleda i ŠTA RADI Maja Mandžuka

Mnogi su je obožavali

Objavljeno:

Maja Mandžuka važi za jednu od naših najlepših glumica a po njenom životu, budući da je vrlo intrigantan, može se snimiti film ili pak napisati bestseler. Sa svega devetnaest godina debitovala je na filmskom platnu u filmu "Munje", a potom je munjevitom brzinom njena popularnost počela da raste.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube/Lady of Wine

Odrasla je u Beogradu u porodici doktora nauka, majke Danke Muždeke Mandžuke i oca Zlatka Mandžuke, koji su jedno vreme karijeru gradili na Kipru.

S obzirom na to da je od malih nogu navikla na život u inostranstvu i nagle promene Maja ne voli da pravi planove. Isključivo sve radi po osećaju a srce ju je davnih dana odvelo prvo u Njujork, a zatim i u Los Anđeles gde se školovala i oprobala kao producent. Dugi niz godina živela je tamo, provodila je vreme u društvu holivudskih zvezda, a opet nekako iznenada odlučila je da se vrati u rodni grad i ponovo posveti glumi.

Čitave prošle i pretprošle godine vredno je radila na seriji “Vrata do vrata”, a taman kada smo pomislili da će sa građenjem karijere nastaviti u Beogradu ponovo je otputovala u Ameriku.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.