ŽENA, MAJKA, KRALJICA! Za nju kažu da je NAJLEPŠA SRPKINJA, a ona je sada dokazala i da je ODLIČNA I U KUHINJI
Ana, Foto: Profimedia

DALA JE I RECEPT

ŽENA, MAJKA, KRALJICA! Za nju kažu da je NAJLEPŠA SRPKINJA, a ona je sada dokazala i da je ODLIČNA I U KUHINJI

Deli svoj privatan život sa nama!

Objavljeno:

Ana Ivanović često sa pratiocima na Instagramu deli fotografije iz privatnog života, a ovog puta je podelila zanimjiv recept.

1 / 10 Foto: Printscreen Instagram

- Pratite ovaj neverovatni recept za „božićno drvce slatkiš“ korak po korak i javite mi da li ste uživali u njemu koliko i moja porodica i ja - napisala je Ana.

300 g banana

160 ml bademovog mleka

100 g oljuštenog tahinija

2 kašičice soka od jabuke (jabukovače)

110 g meda (često ga smanjim, pošto su banane dovoljno slatke)

1 kašičica čistog ekstrakta vanile

240 g zobi

60 g blanširanog badema

2 kašičice prašaka za pecivo

1/2 kašičice soli

Uputstva:

Zagrejte rernu na 180C. Mešajte bananu, mleko, tahini, sok od jabuke, med i vaniliju dok ne postane veoma glatka smesa.

Dodajte preostale sastojke osim zobi i ručno umutite. U mikseru umutite zob dok ne postane brašno, dodajte u smesu i dobro izmešajte. Sipajte testo u željene oblike božićnih kolačića na pleh namazan puterom. Pecite oko 25 minuta, pa ostavite da odstoji i ohladi van rerne. Pospite ih šećerom u prahu i uživajte!

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.