SVI BRUJE O TRANSFORMACIJI IVANE ŠOPIĆ, OVAKVU JE NISMO VIDELI: Od ATRIBUTA ni traga ni glasa, evo šta je MENJALA
Ivana, Foto: Printscreen Instagram/sopicka_

hit

SVI BRUJE O TRANSFORMACIJI IVANE ŠOPIĆ, OVAKVU JE NISMO VIDELI: Od ATRIBUTA ni traga ni glasa, evo šta je MENJALA

Rešila je da se uozbilji!

Objavljeno:

Bivša zadrugarka, a sad već jedna od omiljenih voditeljki televizije Pink, Ivana Šopić svima je poznata kao atraktivna plavuša iz rijalitija ,,Zadruga 3", koja je po izlasku sa velelepnog imanja donela veliku promenu tako što je svoju kosu ofarbala u crno, ali je onda shvatila da je ona zapravo plavuša.

Ivana je postala voditeljka i svoju karijeru neguje u tom smeru, a sada je odlučila da napravi još jednu promenu u životu - stajling.

Budući da svi znamo koliko je Ivana zgodna i da voli da pokazuje svoje atribute, jako nas je iznenadila promena u stajlingu, pa sada Ivanu možemo videti u smernijim i "damskijim" kombinacijama.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/sopicka_

Ona je na svom Instagram profilu objavila set fotografija gde nosi crnu rolku, komplet od tvida, naočare, a dugu plavu kosu je vezala u rep. Moramo priznati da i ovaj ozbiljniji i poslovniji stil odlično leži atraktivnoj voditeljki.

Iako je zatvorena i ne vidimo njene atribute, Ivana i dalje izgleda neverovatno atraktivno, a verujemo da se ova promena dopada i muškom polu koliko i ženskom. Svi pozitivno komentarišu ovu promenu, a mi čekamo da vidimo šta će nam to još zgodna voditeljka prirediti.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.