KUMA ANDREANA ČEKIĆ O IZNENADNOM POZIVU KAĆE GRUJIĆ: "Hitno me je zvala da DOĐEM, odmah sam otišla kod nje!"
Katarina Grujić, Foto: Damir Dervišagić

i u dobru i u zlu

KUMA ANDREANA ČEKIĆ O IZNENADNOM POZIVU KAĆE GRUJIĆ: "Hitno me je zvala da DOĐEM, odmah sam otišla kod nje!"

Sve se brzo odigralo

Objavljeno: 13:42h

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić postali su roditelji, Kaća je na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Katja.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/gobeljamg7

Mnogobrojni prijatelji i kolege ovog para bili su na proslavi povodom rođenja male Katje, a pevačica Andreana Čekić kao Kaćina kuma bila je glavna na ovoj proslavi.

Andreana je ispričala kako se osećala nakon saznanja da je njena najbolja drugarica postala majka i kako ju je Katarina pitala da joj bude kuma.

- Ne mogu ni da opišem kako sam se osećala kad sam čula vest! Iskreno, bila sam na pola-pola, pretpostavljala sam da će da me pita, ali odalo je to što mi je jednom rekla: "Moramo hitno da se vidimo, moraš da dođeš kod mene", a ja sam taj dan radila, nisam znala kako da to uklopim, nisam znala šta je toliko bitno... Znala sam da je trudna, moja mama je bila sa mnom i baš sam joj rekla da moram da idem do Kaće, ona je krenula sa mnom, i tako je i bilo. Mnogo je sve bilo emotivno, zaplakala sam odmah - otkriva pevačica, pa dodaje:

- Juče je stigla Katja, non-stop sam bila sa Kaćom na vezi, ona je žena koja ima sve, uvek je znala i šta želi i pravim putem išla kroz sve. Znam da će biti prava majka, kao i pravi drug svom detetu. Marko i ona se mnogo vole, baš zaslužuju da imaju dete, a i Katja zaslužuje što ima njih dvoje za roditelje - zaključuje Andreana.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.