GLUMILA JE SEKRETARICU U TOMI, A MALO KO ZNA ŠTA JE RADILA 10GODINA PRE TOGA: I to po inostranstvu!
Foto: Printskrin: Youtube/Ami G Show

niste znali

GLUMILA JE SEKRETARICU U TOMI, A MALO KO ZNA ŠTA JE RADILA 10GODINA PRE TOGA: I to po inostranstvu!

Teodoru Bjelicu je domaća publika imala priliku da vidi u brojnim ulogama, a jedna od njih je i rola sekretarice u filmu "Toma".

Objavljeno: 13:20h

Ipak, malo ko zna da Teodori ni na kraj pameti nije bilo da se bavi glumom, te da se punu deceniju bavila modelingom.

- Bavila sam se manekenstvom aktivno deset godina. Putovala sam po inostranstvu od 16. godine, kada sam počela sa svim tim. Onda se dogodio kasting za film "Afterparty" za koji sam čula potpuno slučajno i odlučila da idem, iako nisam znala o čemu se radi u filmu, kao ni kakva je uloga u pitanju - otkrila je Bjelica za "Hype".

- Došla sam na taj kasting i reditelj mi je na licu mesta rekao da sam dobila drugu glavnu žensku ulogu. Ja sam bila u fazonu: "Aha, važi" i otišla kući da spakujem kofere da idem na more. Oni su me pozvali i rekli mi: "Kakvo crno more, pobogu?! Počinje snimanje filma!". Izvinila sam se i došla na set iako nisam ništa znala o glumi - dodala je iskreno glumica.

- Hvala Bogu, imala sam dobar osećaj za kameru. To mi je urođeno. Ipak, postojala je velika razlika jer u modelingu moraš da se fokusiraš na kameru i da si stalno usmeren na nju, dok u glumi moraš da je ignorišeš, ali da je ipak, u isto vreme, privlačiš. Tako je sve krenulo, a na konto te uloge sam dobila poziv da glumim u "Južnom vetru", a potom i sve ostalo.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.