OVO JE SUPRUG GORICE POPOVIĆ KOGA SKORO NIKADA NISTE VIDELI! U skladnom su braku skoro tri decenije! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

njen oslonac

OVO JE SUPRUG GORICE POPOVIĆ KOGA SKORO NIKADA NISTE VIDELI! U skladnom su braku skoro tri decenije! (FOTO)

‒ Volimo iste stvari, volimo životinje, imamo interesovanja koja se dobro slažu ‒ kaže kratko glumica koja je nedavno otišla u penziju.

Objavljeno:

Jedna od naših najcenjenijih glumica, Gorica Popović, privatni život nikada nije stavljala u centar medijske pažnje, već je karijeru gradila na brižljivo izabranim ulogama i zasluženo stekla status umetnika kome publika veruje i čiji rad poštuje.

Poslednjih godina Gorica sve češće provodi vreme u porodičnoj kući na Srebrnom jezeru, gde je našla mir i utočište od gradske vreve. Društvo joj pravi suprug Nenad Petrović, sa kojim je u braku tri decenije.

Uprkos tome što su oboje javne ličnosti, retko se mogu zajedno sresti, a nerado govore i o privatnom životu.

‒ Volimo iste stvari, volimo životinje, imamo interesovanja koja se dobro slažu ‒ kaže kratko glumica koja je nedavno otišla u penziju, što ne znači da će manje biti aktivna.

Partner Gorice Popović Nenad ‒ Neša Petrović je saksofonista, džez muzičar i kompozitor. Osim što se bavi pedagoškim radom, predaje džez saksofon u Muzičkoj školi „Stanković“, član je benda „No Smoking Orchestra“, sa kojim je obišao planetu. Često je sa njima išla i Gorica, koja odlično peva.

Gorica Popović
foto: Dragana Udovičić

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.