GORICA POPOVIĆ POTPUNO ISKRENO O GLUMI: Izjavila brutalne reči koje treba svi da čuju!
Foto: Dragana Udovičić

opa

GORICA POPOVIĆ POTPUNO ISKRENO O GLUMI: Izjavila brutalne reči koje treba svi da čuju!

To su ipak obični ljudi, vredni i veliki profesionalci. Iskreno ne volim kad se naš glumački poziv mnogo mistifikuje

Objavljeno: 22:47h

Glumica Gorica Popović pre nekoliko dana proslavila je 69. rođendan,ali je proslavu svog rođendana odložila za septembar, a trenutno je na Srebrnom jezeru i polako se priprema za novu televizijsku i pozorišnu sezonu.

„Jeste mi rođendan 13. avgusta, ali leto je pa onda obično slavim u septembru kada se svi vrate sa odmora. Trenutno uživam i odmaram se na Srebrnom jezeru gde ima kuću. Uspela sam u junu da odem na Krf na more i u julu na Brione, tako da sam more asporvirala ove godine, za razliku od prošle kada niko nije mogao da ode.

Ima li novih uloga na vidiku?

„Polako se pripremam za nove stvari, nove poslove. Već krajme avgusta počinjem da snimam seriju „Klan“. Sprema se još jedna zanimljiva serija, jedan sitkom na kojem ću raditi od septembra, ali o tome još nisam spremna da govorim.“

Očekujete li da pozorište počnu da rade normalno?

„Krajem septembra počinje i pozorišna sezona u „Ateljeu 212“ počinjemo da igramo predstave koje nismo igrali sve ovo vreme, ansambl predstave, takom da se radujem tim predstavama. Nadam se da ćemo dobiti dozvolu i da napokon pozorišne sale budu pune, s obirom na sve ove koncerte koji se dešavaju i ostala masovna okupljanja koja su takođe održana normalno.

Gorica Popović
foto: youtubescreen

Jeste li upoznali nekog od holivudskih glumaca, kojih poslednjih meseci ima sve više u Beogradu?

„Snimala sam sa Krisom Malkijem, upoznala sam velikog Ben Kinglsija to su neki značajni susreti, ali ništa specijalno. To su ipak obični ljudi, vredni i veliki profesionalci. Iskreno ne volim kad se naš glumački poziv mnogo mistifikuje, on jeste lep i neobičan, voli se, ali on je isto prepun napora i svega. Poziv kao i mnogi drugi“.

Jeste li probirljivi kada je reč o ulogama?

„Kad je dobar scenario onda nije bitno koji je žanr. Mnogo volim komediju jer mislim da uopšte nije lako istinski i na pravi način nasmejati ljudi. Bez obzira na to što ja volim, akd naiđe dobar dramski tekst ja rado pristajem. Nemam sad neki poseban žanr koji najviše volim da snimam, ali kada bih baš morala da se odlučim – neka to bude komedija“.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.