VELIKO IZNENAĐENJE ZA VODITELJKU RIJALITIJA "BAR" Slavna pevačica došla da je podrži, oduševila prisustvom! (FOTO)
Voditeljka Jelena, Foto: Ana Paunković

oduševila se

VELIKO IZNENAĐENJE ZA VODITELJKU RIJALITIJA "BAR" Slavna pevačica došla da je podrži, oduševila prisustvom! (FOTO)

Međutim, za Jelenu je u toku večeri pristiglo i iznenađenje, koje ju je potpuno oduševilo.

Objavljeno: 13:50h

Spektakularni početak do sada neviđenog rijaliti formata na našim prostorima, rijaliti Bar, biće 21.12. na Kurir televiziji, a već sada se podigla velika prašina i gledaoci željno iščekuju da uživaju u nečemu novom.

Voditeljka ovog uzbudljivog rijalitija biće Jelena Nikolić poznata pod pseudonimom Kontrakulturna, koju ste imali prilike da upoznate i ranije u raznim formatima na Kurir televiziji. Ona se večeras na koktelu posebno obratila i otkrila svoju, ali i ulogu Bara.

Jelena Nikolić
foto: Ana Paunković

- Ovo je veliki izazov za sve članove tima i vredno radimo na pripremama za ovaj spektakl. Sigurna sam da će publika brzo zavoleti Bar jer će biti dinamičan, drugačiji i nepredvidiv.

- Moja uloga tj. uloga voditeljke je kao i uvek, zahtevna, ali vrlo zanimljiva. Ja ću nastojati da publici obezbedim odgovore na sva pitanja, da od svakog učesnika izvučem šta misli i kakve probleme ima. Biću tu u važnim trenucima kao što su nominovanja i izbacivanja.

Međutim, za Jelenu je u toku večeri pristiglo i iznenađenje, koje ju je potpuno oduševilo.

Naime, pevačica Milena Ceranić došla je kako bi podržala svoju drugaricu i time dodatno upotpunila koktel povodom početka rijalitija. Nasmejana, vedra i puna pozitivne energije ušla je u "teritoriju" koja će biti namenjena za rad učesnika pomenutog rijalitija.

1 / 2 Foto: Espreso

Bar počinje 21. decembra i trajaće 3 meseca. Emitovaće se radnim danima od 20.45 časova, a vikendom od 20 časova na Kurir televiziji.

Bonus video:

01:00

PROVOKATIVNIJA NEGO IKAD: Zorja Pajić zablistala na promociji rijalitija, PREMIJERNO IZVELA HIMNU BARA: OVDE možete čuti deo PESME

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.