RODIĆU MARKU PETORO DECE: Stanija otkrila pikanterije iz spavaće sobe sa Markom, NE KORISTE NIKAKVA POMAGALA!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

opa!

RODIĆU MARKU PETORO DECE: Stanija otkrila pikanterije iz spavaće sobe sa Markom, NE KORISTE NIKAKVA POMAGALA!

Marko i ja imamo odličan s*ksualni život, zato sam sve vreme nasmejana. Ne zanima me brak, već da dobijem dete, priča Stanija Dobrojević

Objavljeno:

Stanija Dobrojević (36) pohvalila se da ima odličan seks sa Markom Markovićem (27)! Starleta za Informer kaže da uveliko radi na bebi i da planira da rodi troje dece.

- Seksualni život mi je super! Vidi se na meni, sve vreme sam nasmejana! Da je drugačije, bila bih namrštena. Marko i ja ne koristimo nikakva pomagala, nisu nam potrebna! Čim se uselimo u moj novi stan, pravićemo bebu. Marko hoće petoro dece, a ja bih troje. Ne plašim se trudnoće ni porođaja. Pa šta ako se ugojim - priča u dahu Stanija i dodaje da ne namerava da se uda za crnogorskog manekena jer joj papir ništa ne znači:

Stanija Dobrojević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ne zanima me svadba, već da prvo dobijem dete. Brak može tek kada se ostvarim kao majka.

Starleta ne planira da prestane da se skida ni kad bude imala decu.

- Mnoge holivudske zvezde su se fotografisale gole, pa njihova deca imaju normalno detinjstvo. Ja ću svojim unučićima pokazati sve te naslovne strane i reći: "Vidite kakva vam je baka bila nekad!" - priča Stanija i otkriva da je dečko često slika golu: - Marku se dopadaju moje seksi slike, čak me i on fotografiše!

1 / 6 Foto: © ATA Images

Dobrojevićeva kaže da joj je poziranje u krvi i da tako odlično zarađuje.

- Prestala sam da pevam jer ne volim nastupe. Naporno mi je da se pakujem svakog četvrtka i da sam van kuće sve do nedelje, da dolazim kući u pet ujutru, da skidam šminku... Isto zarađujem i dok se slikam kod kuće u ogledalu! - završava priču starleta, koja svoje gole slike naplaćuje na društvenoj mreži "Onli fans".

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.