JEDNA PESMA JE OD FAZLIJE NAPRAVILA SVETSKU ZVEZDU: Kardašijanke su mu ROĐAKE, bakšiš koji dobija je OGROMAN!
Fazlija, Foto: printscreen/pink

HIT NA INTERNETU!

JEDNA PESMA JE OD FAZLIJE NAPRAVILA SVETSKU ZVEZDU: Kardašijanke su mu ROĐAKE, bakšiš koji dobija je OGROMAN!

Njemu popularnost prija, ali za sebe smatra da je lenj.

Objavljeno:

Jedan od najpopularnijih pevača u poslednjih nekoliko meseci je i Fazlija. Izvođač koji živi u Austriji, a čija je pesma "Helikopter" postala svetski hit.

Pesma je postala viralna na Tik Toku, a čak je stigla i do Britni Spirs i sestara Kardašijan. Fazliji popularnost prija, a i sam kaže da je po malo lenčuga, ali da su počeli svi da ga zovu svetskom zvezdom.

1 / 3 Foto: Tiktok printscreen/pandkourt

- Kardašijanke su mi sestre od tetke. Ja radim pesme da to bude hit. Međutim, pesme neke nisu prošle kako treba. I šta se dešava, radim pesmu "Helikopter". Ja sam lenčuga, moram da priznam. E posle te pesme su krenuli pozivi, "ti si svetska zvezda", ovo ono. U početku niko nije znao, posle su me zvali iz celog sveta - rekao je Fazlija za Informer.

Kako ističe, lagao bi kada bi rekao da mu popularnost ne prija.

- Pa kome ne prija popularnost. Teret je to ujedno. Malo je pozitivno, malo negativno. Nekad mi je to i previše, imao sam danas 20 poziva, to je malo teško. Niko me ne pita da li sam umoran, ali izdržaće se. Živim u Lincu. Ja se inače ne oblačim u slobodno vreme. Oblačim trenerku, kapu, ali kada idem na neki sastanak onda sve komplet. Imam dvoje dece. Ćerku i sina, Alajda i Armen, imam i unuku i unuka. Šta će deca, samo da je više para - otkriva ovaj pevač.

- Znači kada prođem uvek negde čujem "Helikopter, helikopter", kao onda kada je bio hit "Opa gangam stajl". Pevam ja i strane pesme. Najskuplja pesma je, kada mi kažu da je otpevam iz duše. Recimo "Rastajemo se mi, veruj nije mi lako". Za jednu pesmu sam dobio 100.000 evra, to je cifra koja je oborila rekord - našalio se Fazlija.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.