SLOMIO SE PA ZAPLAKAO U DALILINOM ZAGRLJAJU: Dejan suze ronio nakon što je čuo svoju BIVŠU DRAGU!
Dalila i Dejan, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

da li je moguće?

SLOMIO SE PA ZAPLAKAO U DALILINOM ZAGRLJAJU: Dejan suze ronio nakon što je čuo svoju BIVŠU DRAGU!

Razgovor je dugo trajao

Objavljeno:

Dalila i Dejan Dragojević ponovo su razgovarali o svom odnosu. Oni su se osamili u pabu "Prijatelji" i rekli jedno drugom sve što im je na duši.

Tokom razgovora Dejan je zaplakao, a Dalila ga je zagrlila i pitala:

- Je l' ti želiš vezu sa mnom - pitala je Dragojevićka.

- Ne - rekao je on.

- Ne? Lažeš - pobesnela je Dalila.

- Neću vezu, hoću samo komunikaciju. Promenilo se sve, glava mi je drugačija. Kako si navikla na neke stvari ja to ne mogu da radim, a imam želju da ti pomognem i da ti bude lakše ovde, i meni i tebi. Ne želim ti ništa loše, šta god da je bilo - objašnjavao je Dejan.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ako ćeš da mi prilaziš samo zato što hoćeš da me utešiš, a nije iskreno i nije pravo... Ako će se dešavati stvari koje su se dešavale, ja sa tobom ne mogu da budem ni u prijateljskom odnosu - nastavila je Dalila.

- Dobro. Od mojih reči se prave tumačenja. Ja mogu da pogledam ne znam kako, to ne znači da je tako, je l' razumeš? Ja ne mogu da stojim i gledam kako ćeš da tumačiš. Sve je meni kristalno jasno. Ja ne želim da te povređujem, želim da ti pomognem. Ja svoje emocije i zaštitničko ponašanje nikad nisam prezentovao javno, ja sam takav i tako reagujem - dodao je Dragojević.

- On mi govori da sam dr**ja, jer ne može da prihvati činjenicu da imamo dobar odnos. Tu su situacije sa kojima se ja nosim. Mene ne zanima da li će on biti sa 100 žena. Zanima me tvoje ponašanje prema meni. Sad sam slobodna u tim trenucima me nije zanimalo ništa. Znaš da me je svaka tvoja rečenica upućena meni zabolela. Svaku tvoje reč pre stupanja u odnos ja sam je zapamtila, iako sam delovala da nisam, ali sam radila da je super meni. Kad je došlo do čina, ja sam rekla da se ne osećam prijatno i da me nešto guši, otišla u pušionicu i plakala, a posle su nastala insistiranja u istom hotelu i rečeno je da volim i da zato ne mogu da imam to. Ti si vrlo dobro znao kako se osećam, nisam znala da opišem svoje stanje, samo sam govorila da se čudno osećam - pričala je Dalila.

1 / 13 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Imala si kvarne postupke, kvarne reči, prezentovanje i ponašanje. Ja sam te bio zamolio samo za par stvari - dodao je Dejan.

- Desilo mi se, ne mogu da pobegnem od onoga što mi se desilo - nastavila je ona.

- Bilo je toliko odvratnih stvari, ja jedem, a ti pored mene tu. Možeš samo da naslutiš. Ne tražim ti da promeniš bilo šta, ja poverenje nemam. To što se desilo je stvar koja je meni nerealna za shvatiti i ceo život da razmišljam mi je nerealna. Pokušavam sa suzbijem da bih tebi olakšao bitisanje - istakao je Dragojević.

- Nemoj, ako ti nemaš poverenje - rekla je ona.

- Moje iskreno mišljenje je da tu nije gotovo. Uhvatim samog sebe u ludilu, prilazim ti da pričamo, da ti ne pravim smetanje, a sutra ili za tri meseca bude nešto slično. Šta ja opet treba da se zalećem u bazen? - pitao je on.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.