UZ NJENE HITOVE SMO ŠIZELI NA SPLAVOVIMA! Život su joj obeležili neverovatni događaji, NESTALA JE SA SCENE!
Foto: Youtube/printscreen

promena!

UZ NJENE HITOVE SMO ŠIZELI NA SPLAVOVIMA! Život su joj obeležili neverovatni događaji, NESTALA JE SA SCENE!

Živi mirnijim životom!

Objavljeno:

Ona je samo godinu dana pre napada imala saobraćajnu nesreću:

Pevačica Sanja Maletić svoju popularnost stekla je veoma rano, napravila je bum na estradnom nebu posle svog prvog albuma kada je imala 25. godina.

Naime, pevačica se ove noći pojavila na snimanju novogodišnjeg programa televizije "Pink" i oduševila svojim izgledom.

Malo je poznato da je Sanja pre skoro tri godine bila suočena s neprijatnošću kada ju je taksista napao nožem u Bijeljini.

zabava, estrada, Sanja Maletić
foto: Facebook printscreen

- Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji usko povezan sa štitnom žlezdom... Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se... Zvali su, naravno, odmah hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila - ispričala je svojevremeno pevačica za domaće medije. Međutim to nije jedina loša situacija s kojom se pevačica suočila.

1 / 8 Foto: printscreen

Maletićeva je samo godinu dana pre napada imala saobraćajnu nesreću:

- Završila sam u jarku. I dalje sam u šoku. Ne mogu da dođem sebi. Svašta mi prolazi kroz glavu, ali najbitnije je da sam živa - istakla je pevačica, koju su čak i pojedini portali proglasili mrtvom.

Podsetimo, Sanja je nizala hitove, među kojima je najslušaniji bio "Mlađi", a uporedo s popularnošću, pratili su je i neverovatni događaji.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.