KAKVI TRANSFERI, ISPLIVALE STROGO ČUVANE TAJNE! Žika Šarenica sa Pinka prelazi na Hepi, a tek Srđan Predojević!
Foto: Youtube

iznenađenje

KAKVI TRANSFERI, ISPLIVALE STROGO ČUVANE TAJNE! Žika Šarenica sa Pinka prelazi na Hepi, a tek Srđan Predojević!

Po svoj prilici, Žika će na Hepiju nastaviti da vodi svoju "Šarenicu", koje na Pinku već neko vreme nema, a nije poznato da li će pored nje imati još neki projekat.

Objavljeno:

Već danima se spekuliše o tome da se u televizijskom svetu dešavaju velike promene i da će mnoga voditeljska lica preći na televiziju Hepi kao pojačanje. Jedan od njih je i Žika Nikolić, čuveni domaćin "Šarenice", koji je tu emisiju dugo vodio na RTS, a jedno vreme i na Pinku.

Žika Šarenica
foto: Zorana Jevtić

Kako saznaje Kurir, novinar je dugo bio u pregovorima sa srećnom televizijom o prelasku i poslednjih dana je, navodno, ugovoren njegov transfer. Po svoj prilici, Žika će na Hepiju nastaviti da vodi svoju "Šarenicu", koje na Pinku već neko vreme nema, a nije poznato da li će pored nje imati još neki projekat. Ono što je zasad izvesno, navode izvori, jeste da će njega na Pinku zameniti Srđan Predojević.

Žika Šarenica
foto: Zorana Jevtić

On će umesto Nikolića voditi jutarnji program u paru sa Irinom Vukotić. Srđan je ranije bio na ružičastoj televiziji godinama, gde je zajedno s Jovanom Joksimović vodio jutarnji, nakon čega su zajedno otišli na Prvu TV. Predojević se na Pink vratio početkom ove godine, gde je bio jedan od urednika novootvorenog kanala Vesti.

Jovana Joksimović
foto: VLADIMIR ŠPORČIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Bonus video:

02:04

LANE JE GENIJE, NJEGA NISTE MOGLI DA PREVARITE! Saša Joksimović o smrti Milana Gutovića: Bili smo ubeđeni da će pobediti rak

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.