NJU JE VOLEO PRE JOVANE! OVA PEVAČICA BILA JE VELIKA LJUBAV ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: O vezi sa njom nikada nije govorio!
Željko Joksimović, Foto: Printscreen RTS

svi je znate

NJU JE VOLEO PRE JOVANE! OVA PEVAČICA BILA JE VELIKA LJUBAV ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: O vezi sa njom nikada nije govorio!

Pevačeva bivša devojka povukla se sa scene kada je bila na vrhuncu popularnosti

Objavljeno: 21:40h

Privatni život Željka Joksimovića oduvek je privlačio veliku pažnju medija, iako je popularni pevač retko govorio o svojim emotivnim vezama mediji su ga povezivali sa raznim damama sa naše javne scene.

Željko Joksimović, Jovana Joksimović
foto: Dragana Udovičić

Poznato je da je pevač s bivšom suprugom Vesnom dobio najstariju ćerku Minu, a da iz sadašnjeg braka sa voditeljkom Jovanom Joksimović ima troje dece. Ipak, pevač o svojim bivšim ljubavima nije mnogo govorio u javnosti.

Godinama se spekulisalo o njegovoj navodnoj romansi s Leontinom Vukomanović, koju nikada nisu priznali, a pisalo se i da je Željko svojevremeno bio u emotivnom odnosu sa pevačicom Cecom Slavković.

Kako se pisalo, ona je prva javna emotivna veza popularnog pevača, a ni jedno ni drugo nisu potvrdili ove navode za medije.

Ceca Slavković
foto: Printscreen

Ceca Slavković bila je jedna od najpopularnijh pevačica etno-pop muzike krajem devedesetih i početkom ovog veka. Slavkovićeva je godinama nastupala po festivalima gde je osvajala prve nagrade, a često su je mediji svrstavali među pevačice sa najboljim vokalima na ovim prostorima.

Ceca je svojevremeno doživela veliku popularnost, a na vrhuncu karijere napustila je scenu i totalno se povukla iz javnosti. Danas se bavi vokalnom produkcijom, te radi u muzičkim studijima sa pevačima, a na društvenim mrežama nije naročito aktivna.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.