NOVI DETALJ KOJI JE POTRESAO SVE! Drugarica preminule Kike otkrila TAJNU TRAGEDIJE koja ledi krv u žilama! ŠOK!
Kristina Kika Đukić, Foto: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

zaprepašćenje

NOVI DETALJ KOJI JE POTRESAO SVE! Drugarica preminule Kike otkrila TAJNU TRAGEDIJE koja ledi krv u žilama! ŠOK!

Sa informacijom da je Kika pronađena mrtva odmah su se pojavile i spekulacije da je mlada jutjuberka izvršila samoubistvo

Objavljeno:

Poznata influenserka Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva u stanu u kojem je živela u Beogradu 9. decembra, a mlada influenserka biće sahranjena na beogradskom groblju Lešće.

Sa informacijom da je Kika pronađena mrtva odmah su se pojavile i spekulacije da je mlada jutjuberka izvršila samoubistvo, međutim, još uvek nema nikakvih zvaničnih dokaza da se to zaista i desilo.

Njena prijateljica Mina Dea Avramović gostovala je jednoj emisiji i tom prilikom otkrila da Kika nije bila suicidalna, te da je na taj tragični dan njenoj mami bio rođendan, što je, kako kaže, samo razlog više da ne veruje u priče da je Kika odlučila da digne ruku na sebe.

- Informacija koju javnost verovatno ne zna, jeste da je taj dan bio rođendan njenoj majci... A Kika definitvino nije bila osoba koja bi, čak i da je to uradila, a ne znamo još šta se tačno desilo, ne bi to uradila na dan kada je rođendan njene majke. Svakako da se nešto dogodilo, ali to je sada na policiji, patolozima i doktorima da otkriju šta se desilo, a mi možemo samo da nagađamo, što mislim da će dovesti do novih problema - zaključila je drugarica preminule Jutjuberke u jednoj emisiji.

1 / 13 Foto: Ana Paunković / Printscreen

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.