SAHRANJENA KIKA! Majka i sestra neme od BOLA, posebna PESMA puštena na zahtev porodice! (VIDEO)
Lešće, Foto: Ana Paunković / Printscreen

TUGA

SAHRANJENA KIKA! Majka i sestra neme od BOLA, posebna PESMA puštena na zahtev porodice! (VIDEO)

U rukama svi nose ruže, vence sa emotivnim porukama

Objavljeno: 14:55h

Smrt mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić (21) pogodila je čitavu javnost, a navodno je izvršila samoubistvo u noći između 8. i 9. decembra.

Kristina je danas sahranjena na Lešću, a okupili su se brojni prijatelji i porodica kako bi se sa njom poslednji put pozdravili. Kristina je sahranjena uz crkveno pojanje.

00:26

SAHRANJENA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Jutjuberka ispraćena na večni počinak uz crkveno pojanje

Na zahtev porodice na groblju je puštena pesma Divljeg kestena - Kristina.

Mali pomen održan je i kod grobnog mesta, pa je nastao potpuni muk.

Kika Đukić
foto: Kurir

Majka i sestra su u suzama gledale kako odlazi beli kovčeg i u rukama nosile po jednu belu ružu.

1 / 1 Foto: Ana Paunković
00:29

KRENULA TUŽNA POVORKA: Beli kovčeg iznet iz kapele posle opela

Opelo se završilo, pa je tužna povorka krenula ka grobnom mestu. Majka je išla iza vozila, a sve vreme su je držali kako ne bi pala od bola jer je sve vreme plakala.

1 / 2 Foto: Stefan Stojanović

Kristinina sahrana održava se na Lešću, a okupili su se brojni prijatelji i porodica kako bi se sa njom poslednji put pozdravili.

Kika Đukić, Sahrana
foto: Stefan Stojanović

Opelo je trajalo kraće nego što je običaj jer su izostavljene neke crkvene pesme zbog sumnje da Kika nije umrla prirodnim putem.

Sveštenik i đakon su stigli u kapelu i počelo je opelo preminuloj jutjuberki.

00:19

Počelo opelo preminuloj jutjuberki, lica bleda od bola ispred kapele na Lešću

Kristinina porodica dobila je dozvolu od patrjaršije, a sa početkom se čekalo do poslednjeg trenutka.

Kika Đukić
foto: Stefan Stojanović

Jutjuberi Janko, Andrija Jo, Deks Rok, Nemanja Arsić Cone, Ana Lazerević, kao i sin Big Laleta, Ilija Antić stigli su na sahranu prijateljice koja je preminula.

Jutjuber Milan Inić (Yasserstain) takođe je došao na Lešće u pratnji Irine Arsenijević, mlade pevačice.

Kika Đukić
foto: Kurir

Porodica, prijatelji kolege jutjuberke Kike Đukić došli da se oproste od najdraže, a jecaji odzvanjaju grobljem.

00:25

SAHRANA KIKE ĐUKIĆ: Suze odzvanjanju na Lešću, najbliži se okupili da isprate preminulu jutjuberku

Kika Đukić
foto: Ana Paunković

U rukama svi nose ruže, vence sa emotivnim porukama.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

Mnogo Kristininih fanova koji su je pratili na Jutjub kanalu i kojima je bila idol, ne mogu da se pomire sa tim da je više nema. Dečaci i devojčice u suzama su došli da se oproste.

1 / 12 Foto: Ana Paunković

Kristina će biti sahranjena u belom sanduku, a svi su bili uplakani i slomljeni. Prijatelji pokojne jutjuberke došli su da izjave saučešće, dok je njena majka jaukala od bola.

Kika Đukić
foto: Ana Paunković

Majka Kristine držala je pod ruku sestru Đukićeve, koja je nosila Kikinu sliku. Iza njih išla je druga Kristinina sestra.

Kristinina sahrana održava se na Lešću, a okupili su se brojni prijatelji i porodica kako bi se sa njom poslednji put pozdravili.

Inače, porodica Kike Đukić oglasila se ranije saopštenjem u kojem su naveli da se još uvek čekaju toksikološki nalazi, a takođe su objasnili i kakva je situacija kada je opelo u pitanju.

00:32

SAHRANA KRISTINE KIKE ĐUKIĆ: Porodica stigla na Lešće, sestra drži njenu sliku i lije suze, majka je drži pod ruku

- Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i „neprijatelje" da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti. U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti NEPOZNAT. Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga nećemo imati informacije o tome šta se tačno desilo - stoji u obaveštenju porodice Đukić.

Kika Đukić
foto: Ana Paunković

- Time što nagađate i pričate o tome da se Kika ubila doveli ste do toga da mi ne možemo da sahranimo naše dete i sestru jer pop ne želi da održi opelo zbog informacija koje se šire u medijima. Uz ovaj izveštaj koji dostavljamo vama, patrijaršija će odobriti opelo, ali nažalost, molba se šalje poštanskim pismom i nece stići na vreme, odnosno do termina sahrane koji je u utorak 14.12. u 13h. Ovim povodom molimo sve ljude, medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oprostimo od Kike i sahranimo je prema običajima Srpske pravoslavne crkve - poručila je porodica.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Podsetimo, Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mlađom populacijom. Rođena je u Beogradu, imala je 21 godinu i bila je jedna od retkih devojaka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula je svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.

Kika
foto: Printscreen

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.