ON JE NOĆNA MORA DAMA SA JAVNE SCENE! Estetski hirurg potpuno razotkrio naše pevačice: Evo šta su sve radile!
Foto: Kurir televizija, Instagram

bez dlake na jeziku

ON JE NOĆNA MORA DAMA SA JAVNE SCENE! Estetski hirurg potpuno razotkrio naše pevačice: Evo šta su sve radile!

On je istakao da pacijentkinje danas u više od pedeset posto slučajeva žele Anđelinine usne.

Objavljeno: 12:17h

Estetski hirurg Nenad Stanković pretresao je domaću estradu i otkrio šta je koja pevačica radila na sebi.

- U većini slučajeva poznatim ličnostima je majka priroda bila blagonaklonjena, tako da njihova lepota može samo da se unapredi - istakao je doktor estetske medicine, Nenad Stanković za Kurir televiziju.

Doktor je istakao da su usta Anđeline Džoli i dalje najlepša na svetu.

- Verujte ona je i dalje neprevaziđena. Na poslednjem kongresu u Monaku, od nas sedam lekara svi smo u prezentaciji imali njenu sliku kao primer najlepših usana - istakao je dr Stanković.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

- Ako govorimo o lip metriks, Evropljani teže da imaju usne koje su u zlatnom preseku, tj, da donja usna bude 1,6 puta veća u odnosu na gornju. Ali, to istraživanje nam pokazuje da je nama kao posmatračima daleko prijatnije za posmatranje kada je donja usna dva puta veća od gornje, a upravi takva usta ima Anđelina Džoli - kaže estetski hirurg.

On je istakao da pacijentkinje danas u više od pedeset posto slučajeva žele Anđelinine usne.

- Nažalost, postoji i ta tendencija da pacijentkinje dolaze i traže samo gornju usnu. Nažalost, nekada ne uspem da ih odgovorim od toga. Kod nas nema uzora ko bi bio pojam lepote. Ili je Anđelina Džoli, u više od 50 odsto ili je Bela Hadid, Irina Šaik. Uglavnom se svodi na te tri osobe - kaže dr Stanković.

Estetski hirurg prokomnetarisao je i izgled Nataše Bekvalac, Emine Jahović i Marine Visković i ocenio ih kao veoma dobro i skladno odrađene intervnencije.

- Definitivno predstavlja nekoga ko ima veoma pozitivnu energiju. Naravno da je radila, tu su usne, jagodice, verovatno nos. Njen nos je previše strejt, kod nje nema te grbice pri vrhu koja je karakteristična za prirodni izgled. Marina Visković, usne, jagodice, nos isto. Nadam se da su joj usta rađena hijaluronom. Ako se uradi veštačkim materijalima, to uvek izgleda lepo na početku, ali kasnije stvara probleme. Kod Emine Jahović sve je urađeno sa merom, jagodice, brada, nos takođe, usne, botoks naravno. Zaista nije preterala. Zaista za sada niko od ovih osoba nije preterao, sva što je urađeno, urađeno je skladno - istakao je dr Stanković.

Emina Jahović
foto: Instagram

Sa druge strane nije imao mnogo reči hvale za izgled Aleksandre Mladenović i Tijane Milentijević.

- Kod Aleksandre Mladenović su usne jako velike i intezivne, vidi se kako se teško pokreće, ali mislim da jeste veštački materijal, ali ne mogu sa sigurnošću da tvrdim. Definitivno ovo je prva za koju mogu da kažem da je preterala sa usnama, ako se njoj ne dopada, što da ne. Tijana Milentijević izgleda kao da ima 35 godina, ali da je dobro sređena. Ne mogu da verujem da ima samo dvadesetak. Definitivno usne, oblik, interesantno je da nema botoks, ali bih to definitivno preporučio kod nje. Stvar je ne u godinama, već u indikaciji, ona pravi toliku mimiku da se vide bore u nekoliko redova - kaže doktor estetske hirurgije.

Zabava, Kontrašou, Aleksandra Mladenović
foto: Promo

Bonus video:

10:02

ESTETSKI HIRURG O OPERACIJAMA NA ESTRADI: Ove zvezde su promenile liči opis

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.