"KARDIOVASKULARNI SISTEM NAM JE U PROBLEMU ZBOG TEBE" Tea Tairović znojava i seksepilna u teretani istakla HOT TELO
Foto: Instagram

oduševila

"KARDIOVASKULARNI SISTEM NAM JE U PROBLEMU ZBOG TEBE" Tea Tairović znojava i seksepilna u teretani istakla HOT TELO

"Prelepa, predobra", "Ma da, tebi su to psihofizičke prpreme, a nama je kardiovaskularni sistem u problemu","Predivna si", samo su neki od komentara na račun njenog izdanja iz teretane.

Objavljeno:

Nedavno je dobila epitet "kraljica bakšiša" obzirom da za samo nekoliko minuta zaradi ogromnu sumu novca, ali pevačica Tea Tairović, poznata je i po svom atraktivnom fizičkom izgledu, koji se često komentariše otkako je stupila na javnu scenu.

Naime, ona je sada pratioce na ,,Instagramu" počastila kadrom iz teretane, a tom prilikom se posebno istakla njena izvajana i istrenirana figura, a svima je jasno koliko Tairovićeva brine kada je linija u pitanju.

1 / 6 Foto: Instagram

Po svemu sudeći, pevačica je rešila da se posveti treninzima, te je shodno tome i napisala "Pripreme", a mnogi su iskoristili priliku da je tim putem podrže i upute joj reči podrške, ali i komplimente.

Tea je pozirala u uskim helankama i topu, a tom prilikom je mnogima zastao dah od njenih pozamašnih atributa.

"Prelepa, predobra", "Ma da, tebi su to psihofizičke pripreme, a nama je kardiovaskularni sistem u problemu","Predivna si", "Ozbiljna si ribetina, ali ozbijna", samo su neki od pregršt komentara, a njeno izdanje dostiglo je čak preko 30.000 lajkova.

Tea Tairović
foto: Instagram

Bonus video:

00:14

MUŠKARAC BACAO NOVČANICE PO TEI TAIROVIĆ! Uvijala kukovima, izbacivala grudi, pa zaradila 500 €, hit snimak!

(Espreso/E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.