MAJA NIKOLIĆ ISPONIŽAVALA TEU TAIROVIĆ: Pevačica će ostati ŠOKIRANA kada pročita OVE REČI!
Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda Specijal

AU

MAJA NIKOLIĆ ISPONIŽAVALA TEU TAIROVIĆ: Pevačica će ostati ŠOKIRANA kada pročita OVE REČI!

Dozvolila da neko to snima i pusti u etar, a onda dođeš na TV i glumiš sveticu?

Objavljeno:

Maja Nikolić prokomentarisala je potez koleginice Tee Tairović koja je burno reagovala na pitanje voditelja i tom prilikom napustila studio.

Tea je na pitanje o njenom eksplicitnom snimku koji je završio na mrežama bila vidno uznemirena i nije želela da komentariše, a voditelj ju je uporedio sa Severinom.

- Nikad nisam napustila emisiju, mi smo javne ličnosti, može svako da pita sve što želi. Voditelj je s punim pravom pitao kako se to desilo, a ona kaže da nema komentar. Pa što si bila deo toga?! Dozvolila da neko to snima i pusti u etar, a onda dođeš na TV i glumiš sveticu? - izjavila je Maja u emisiji "Grand magazin", pa prokomentarisala i Tein eksplicitni snimak.

Maja Nikolić
foto: Printscreen Zadruga

- Svako pravi marketing sebi kako želi. Meni je to banalno i nisko. Nikad se ne bih bavila time. Svi znaju kako pevam i koliko trajem. Ovo je vreme skandala, ljudi su apatični, svaki dan čitamo kako neko umre i onda pored svih tih vesti dobiješ takav jedan skandal. Ne treba povezivati muziku sa banalnostima poput prostitucije i eksplicitnim snimcima. Ali, eto, postoje dve osobe na estradi koje su na taj način izgradile karijeru - izjavila je pevačica i dodala da nema ništa protiv takvog ponašanja koleginica, ali da nije u istom košu s njima.

- Primadone i dame poput Snežane Đurišić, Ane Bekute, Jelene Tomašević, Maje Odžaklijevske, pa i mene, nama to ne treba. Ali ne gledaju se sve žene isto zbog takvih primera. To možda mogu da očekuju od nekih mladih, novokomponovanih pevačica. Beograd, Srbija...ovo je malo tržište i ovde se sve zna. Tako da znaš od koga možeš da očekuješ takvu uslugu, a od koga samo muziku - poručila je Maja.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.