KARLEUŠA ZANEMELA NAKON ĆERKINE ODLUKE! Imala je samo JEDNO da izjavi, sve je uklonjeno: "Sad je u toj fazi" (FOTO)
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

neočekivano

KARLEUŠA ZANEMELA NAKON ĆERKINE ODLUKE! Imala je samo JEDNO da izjavi, sve je uklonjeno: "Sad je u toj fazi" (FOTO)

- Atina je moj mali klon, ali je jako stidljiva. Čak je sve slike s Instagrama pobrisala, u toj je fazi.

Objavljeno:

Ćerka Jelene Karleuše veoma je popularna na društvenim mrežama, ali zna se ko je “mama”. Pop diva u Atini ne vidi konkurenciju, šta više, kada bi je jednog dana prevazišla po uticaju, to bi je, kaže, učinilo veoma ponosnom.

- Ne može to da me plaši, može samo da me čini ponosnom majkom – ispričala je JK i otkrila neočekivani potez koji je njena ćerka nedavno načinila:

Jelena Karleuša
foto: Milica Stanimirović

- Atina je moj mali klon, ali je jako stidljiva. Čak je sve slike s Instagrama pobrisala, u toj je fazi. Na pitanje da li bi podržala ćerku ukoliko u 15. godini poželi da postane javna ličnost, Jelena Karleuša spremno odgovara:

- Atina nema afinitete, kao ni urođeni talenat za pevački posao. Nije neko ko pokazuje sklonost za to. Ali je jako lepa, zgodna i visoka. Zašto da ne bude javna ličnost u nekom drugom obliku - model, TV ličnost... Ali ne sada, još je rano. Mora da napuni barem 18 godina da bi radila šta god želi. Neću da kažem da sam stroga, ali ni da popuštam.

Atina Tošić
foto: Instagram

Bonus video:

00:14

NEMA POTREBE DA KORISTIM FOTOŠOP, JA SAM SUPERMODEL! Jelena Karleuša voli da nervira hejtere, vrućim snimkom im zapušila usta!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.