"NEĆU DOĆI U GARDEROBI!" Pop diva spremila SPEKTAKL koji će se pamtiti,za Espreso otkrila koga će POLJUBITI U PONOĆ
Jelena Karleuša na konferenciji, Foto: Milica Stanimirović

EKSKLUZIVNO

"NEĆU DOĆI U GARDEROBI!" Pop diva spremila SPEKTAKL koji će se pamtiti,za Espreso otkrila koga će POLJUBITI U PONOĆ

Prošetala je i haljinu iz nove kolekcije.

Objavljeno: 10:23h
Milica Stanimirović

Pop zvezda Jelena Karleuša je juče na konferenciji za novinare najavila svoj novogodišnji nastup u klubu Kasina, a izdanje u kojem se pojavila oduševilo je sve prisutne. Još jednom je opravdala nadimak "modne ikone".

Jelena Karleuša
foto: Milica Stanimirović

Ona je za Espreso otkrila da je baš haljina koju nosi njenih ruku delo. Pop diva najavila je svoju kolekciju, koja će sigurno biti jako dobro prihvaćena, budući da baš nju zovu "kraljica stila".

"Od tinejdžerke, pa do zrelih žena, mala kolekcija trikotaže. Napravila sam kolekciju koju će moći svaka žena da nosi. Trikotaža je jako prijatna, pristupačna, ja je najviše volim i stalno je nosim. Ja sam napravila spoj mojih ideja, sa jako interesantnom trikotažom", rekla je Jelena, a onda otkrila za naš portal kako će se pojaviti na Dočeku ispred Skupštine:

Jelena Karleuša
foto: Milica Stanimirović

"Ovo sada prvi put govorim. Pojaviću se na jedan spektakularan način, u nečemu jako interesantnom, a to će izazvati veliku pažnju i euforiju. Uopšte neću biti u garderobi. Tek kada dođem do bine, onda ću se ogrnuti jer će biti jako hladno."

Karleuša je istakla da joj je veliko zadovoljstvo što nastupa ispred Skupštine i da je to kruna njene karijere, ali i da je presrećna što će odmah nakon toga nastupati u svom omiljenom klubu.

Jelena Karleuša
foto: Milica Stanimirović

“Srećna sam i počastvovana što je veliko interesovanje. Ovo mesto jako volim jer je ovo pravi beogradski klub. Ja sam Beogradjanka, a ovde se najbolje osećam. Poznata sam kao izdržljiva, mogu dugo da pevam i igram, tako da neće biti problema", a kada smo je upitali koga će prvo poljubiti u ponoć kroz smeh je rekla samo jedno:

"Mariju Šerifović. Ona će mi biti najbliža."

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.