Zorana otvoreno o kanceru i povlačenju sa scene: Telo mi je oticalo, trnula sam, izgledala kao zombi, ali još nisam umrla!
Foto: Printscreen / Instagram / zourana_guevara

progovrila...

Zorana otvoreno o kanceru i povlačenju sa scene: Telo mi je oticalo, trnula sam, izgledala kao zombi, ali još nisam umrla!

Pevačica je rešila da stane na put nagađanjima o njenom zdravstvenom stanju
Objavljeno: 13:13h

Zorana Pavić pre nekoliko godina povukla se sa muzičke scene, a u medijima su se mogle pročitati informacije da je razlog za to njena borba sa kancerom, što ona nije želela da demantuje. Nakon što je prošlo određeno vreme, pevačica je rešila da progovori o o svom zdravstvenom stanju i objasni zbog čega je, zapravo, bila odsutna.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Distancirala sam se. Smatrala sam da to što mi se događa moram da izguram sama. Nisam želela da manipulišem svojim privatnim životom u marketinške svrhe. Zato nisam odgovarala na neistinu da imam rak - započela je Zorana svoju ispovest, a onda otkrila nakon kojih simptoma je zaključila da ima zdravstveni problem.

RAĐEN PRIZNAO DA VOLI BIVŠU Zbog Ane se nije vratio u BG, ali zbog nje jeste!

Nije sramota biti bolestan, sramota je ne boriti se. I kad budem umrla, to će biti sa osmehom na licu.

- Moja odluka je bila da se distanciram. U prvo vreme je sve bilo kako treba, a onda su se pojavili tekstovi kako imam kancer. Pozvao me je novinar s pitanjem da li umirem. U šali sam rekla:"Još ne, ali pozvaću vas kad budem umrla" - prisetila se Zorana koju je tešmkom životnom trenutku suočila sa izdajom partnera, a njeno zdravstveno stanje iskristalisalo je i spisak njenih prijatelja.

Zorana je, ipak, spas našla u radu - posvetila se svojoj TV emisiji i pozorišnoj predstavi, a budući da još uvek u potpunosti nije ozdravila, izjavila je da se još neko vreme neće pojavljivati u javnosti, iako je duh i energiju uspela da povrati.

(Espreso.co.rs / Gloria / Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.