RELJA POPOVIĆ BEZ MAJICE U AKCIJI SA DEVOJKOM KOJA NIJE NIKOLIJA: Ove FOTKE su upravo isplivale!
Foto: Printscreen

šok

RELJA POPOVIĆ BEZ MAJICE U AKCIJI SA DEVOJKOM KOJA NIJE NIKOLIJA: Ove FOTKE su upravo isplivale!

Jedna od scena koja će definitivno obeležiti ovu sezonu i koja će se posebno svideti Reljinim obožavateljkama jeste ona u kojoj se vidi kako razgolićen izgleda u krevetu

Objavljeno:

Scena žestokog intimnog odnosa muzičara i glumca Relje Popovića sa makedonskom glumicom Kamkom Tocinovski iz hit serije "Besa", koja će se emitovati narednog vikenda, već je podigla veliku prašinu i pažnju publike.

Naime, glumac i pevač se posle duže pauze vratio na male ekrane ulogom u drugoj sezoni ove serije. On igra telohranitelja Luku Jovanovića, kriminalca i narko-dilera Luke Domca, koga igra Milan Marić.

Jedna od scena koja će definitivno obeležiti ovu sezonu i koja će se posebno svideti Reljinim obožavateljkama jeste ona u kojoj se vidi kako razgolićen izgleda u krevetu. Partnerka u ovoj eksplicitnoj sceni biće mu glumica Kamka, koja glumi Anu, sestru glavnog negativca u seriji.

Relja Popović
foto: Printscreen

Kako se i vidi u kratkoj najavi za novu epizodu, Ana, koja je od prvog trenutka bacila oko na Lukinog telohranitelja, konačno je uspela da zavede mlađeg frajera, sa kojim će, pored akcije i gužvanja posteljine, imati i ozbiljan razgovor.

Kako će na ove scene reagovati Reljina nevenčana supruga Nikolija Jovanović ostaje da vidimo u narednom periodu, dok je Popović za medije već govorio kako je oduševljen serijom i svojom ulogom u njoj, te da mu je značilo što je Nikolija bila sa njim na premijeri nastavka ove serije.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.