SVI ZNAMO KOLIKO PRELEPO IZGLEDA DANICA MAKSIMOVIĆ, A SADA JE VREME DA VIDITE NJEN DOM: Izgleda isto BOŽANSTVENO!
Foto: © ATA Images

opa

SVI ZNAMO KOLIKO PRELEPO IZGLEDA DANICA MAKSIMOVIĆ, A SADA JE VREME DA VIDITE NJEN DOM: Izgleda isto BOŽANSTVENO!

Danica sama vodi računa o bašti i cveću, i u tome se očigledno dobro snalazi

Objavljeno:

Iza velike bele ograde, u naselju na obodu Zvezdare, nalazi se prostrana porodična kuća ušuškana u zelenilo i raskošno cveće. U njoj živi glumica Danica Maksimović sa suprugom Todorom Lolićem, a komšije o njima imaju samo reči hvale.

„Moja oaza“, reči su kojima glumica opisuje svoj dom, a on upravo tako i izgleda, kao zelena oaza na kraju grada. Danica sama vodi računa o bašti i cveću, i u tome se očigledno dobro snalazi.

Oni koji je viđaju u kraju u kojem stanuje kažu da je i u privatnom životu uvek doterana, a pre svega ističu njenu ljubaznost i neposrednost. „Instagram“ profil glumačke zvezde, koja je s godinama stekla posebnu lepotu i šarm, mali je „bukvar“ životnih lekcija.

- Belo vino mladosti je divno – lako, prozračno i sveže kao vazduh u proleće. Ali godine donose istančanost, dubinu, čudesnu zrelost. Kratkotrajni zanosi su privlačni – ali ljubav koja traje čitav život s godinama postaje sve bogatija - poručuje Danica uz jednu od fotografija nastalih u njenom s ukusom uređenom domu.

Na korak do ulaska u novu godinu, podsetimo se reči Danice Maksimović sa kojima je, uz pucketanje vatre u kaminu, zakoračila u 2021. Podsetnik su na suštinu i smisao koji nam uvek nekako izmiče iz vidokruga.

- Priuštite sebi novi početak. Ja sam to učinila; uz vatru, muziku, ples, osmeh, vatromet, boje, dobro raspoloženje i ljubav. Svakog trena možete biti ponovo rođeni, svaki tren može biti novi početak. Pitanje je izbora, vašeg izbora.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.