SVADBA VEKA! ZBOG NJIHOVOG VENČANJA PREKINUT JE DNEVNIK: Svi detalji Breninog i Bobinog sudbonosnog dana! (VIDEO)
Lepa Brena, Foto: Youtube printscreen

zanimljivo

SVADBA VEKA! ZBOG NJIHOVOG VENČANJA PREKINUT JE DNEVNIK: Svi detalji Breninog i Bobinog sudbonosnog dana! (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser, proslavili su tri decenije skladnog godina braka

Objavljeno:

O tome koliko su bili popularni i koliko je čitava javnost bila zainteresovana da isprati ovu ceremoniju, govori i činjenica da je tog dana čak bilo prekinuto emitovanje “Dnevnika 2”, kako bi se novopečeni supružnici direktno uključili u program ovim povodom.

Presrećni mladenci glasno su tog dana izgovorili sudbonosno “da” pred stotinama svojih zvanica, a ceremonija venčanja održana je u svečanoj sali hotela Interkontinental. Prema nekim navodima koji su kružili tih dana domaćim medijima, njihova svadba koštala je čak 50 hiljada nemačkih maraka.

Gosti su uživali u raskošnoj trpezi na kojoj je bilo pripremljeno čak 650 vrsta jela, dok je mladenačka torta, ukrašena jestivim raketama i gramofonskim pločama, imala čak pet spratova.

Za muziku je bila zadužena Vanesa Šokčić, dok je bidermajer uhvatila njena koleginica Dragana Mirković.

Za bajkoviti izgled mlade tog dana bila je zadužena jedna čuvena modna kuća koja je venčanicu kreirala specijalno za nju, a mladoženja je nosio crni elegantni smoking.

Glavni deo programa vodio je Brenin dugogodišnji prijatelj i saradnih Saša Popović, a među zvanicama bio je veliki broj javnih ličnosti.

zabava, estrada, lepa brena, Boba Živojinović
foto: Youtube printscreen

Na adresu novopečenih supružnika tada je stiglo preko četiri hiljade pisama, kao i pregršt poklona koji su pristizali iz svih krajeva sveta. Kako se tada navodilo, jedan od poklona koji su dobili tom prilikom bila je skupocena slika koja je navodno vredela koliko polovina celog svadbenog veselja.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.