ONA JE NAJTUŽNIJA PRINCEZA NA SVETU: Lažna bajka se završila daleko od MONAKA na ozbiljnom LEČENJU!
Foto: Profimedia

lažni sjaj

ONA JE NAJTUŽNIJA PRINCEZA NA SVETU: Lažna bajka se završila daleko od MONAKA na ozbiljnom LEČENJU!

Poznata je po tome da se nikada ne smeje

Objavljeno:

Supruga princa od Monaka, princeza Šarlin, je žena koja se nikada ne smeje. Šarlin privlači mnogo pažnje svojim upečatljivim stilom, ali i činjenicom da ćete je veoma retko videti nasmejanu. To je razlog zašto je zovu najtužnijom princezom na svetu.

Princa Alberta upoznala je 2000. godine tokom jednog plivačkog takmičenja u Monte Karlu, a venčali su se 2011. godine. Da je u pitanju netipična princeza bilo je jasno već na venčanju, kada je umesto glamurozne venčanice nosila svetloplavo odelo sa potpisom dizajnera Karla Lagerfelda. Princ Albert tada je imao 53 godine i status neženje – plejboja jer je imao dvoje vanbračne dece, pa su mnogi u Monaku odahnuli kada se najzad skrasio pokraj olimpijske plivačice.

Tri godine nakon venčanja, Šarlin je na svet donela blizance Gabrijelu Terezu Mari i Žaka Onora Ranijea, naslednika prestola. Iako se činilo da je sve savršeno, princeza je postala prepoznatljiva po tužnom izrazu lica. Iako svaka žena očekuje bajku udajom za princa, stvarnost je ipak bila drugačija, ubrzo je svima postalo jasno da je krivac za njeno lice bez osmeha upravo život sa princom Albertom od Monaka. Princ koji joj je doneo sve samo ne bajku.

Na pitanje zašto se retko smeje, rekla je:

-Ljudi se često pitaju zašto se ne smejem na fotografijama. Pa, recimo samo da je nekad jako teško smejati se. Oni ne znaju šta se zaista događa iza zatvorenih vrata.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

O njenom životu mediji su se ponovo raspisali nakon što je početkom godine otišla u Afriku kako bi ispratila povratak nosoroga u divljinu. Njena fondacija tada je stajala iza ove akcije, a princeza nije obratila dovoljno pažnje na svoje zdravlje. Zbog teške infekcije uha mesecima je bila “zarobljena” u svojoj domovini, Južnoafričkoj Republici, a nagađalo se da iza svega toga stoje veliki bračni problemi. I taman kad se činio da se princeza više neće vratiti u Monako, stigla je početkom novembra.

Princeza Šarlin po povratku u domovinu smeštena je na kliniku u kojoj se leči od zdravstvenih problema sa kojima se suočila nakon višemesečnog odsustva. Međutim, osim fizičkih, princeza se suočila i sa psihičkim problemima usled emocionalne i fizičke iscrpljenosti, a ovu vest potvrdio je njen suprug, princ Albert od Monaka.

Nakon njenog povratka u Monako nakon što je više od 10 meseci provela u Južnoj Africi, mnogo se pisalo i nagađalo šta se dešava u braku ovog kraljevskog para. Iako mnogi govore da im je brak u krizi, princ Albert je oštro demantovao ove navode.

-Verovatno ću to reći nekoliko puta, ali to nema veze s našim brakom. Želim vrlo jasno da kažem da nema problema u našem odnosu. Umesto toga, nekoliko uzroka “koji su privatne prirode” doveli su do njenog stanja. Ona je fizički i emocionalno iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, život uopšteno, pa čak ni porodični život – naveo je princ.

Odluku da potraži stručnu pomoć usled „duboke iscrpljenosti, emotivne i fizičke“ par je zajednički doneo uz pomoć princezine braće.

-Shvatila je da joj je potrebna pomoć i sama je donela tu odluku. Mi smo samo čekali da nam to potvrdi. Znala je da mora da se odmori i dobije pravi medicinski tretman u ustanovi koja je daleko od Monaka, zbog privatnosti. Svesna je da joj je odmor neophodan. Želim jasno da naglasim da u našem odnosu nema nikakvih problema. Stanje u kome se moja supruga nalazi uzrokovalo je nekoliko problema privatne prirode. Fizički i emotivno je iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, život uopšte, čak i porodični-, ispričao je Albert.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.