JELENA KARLEUŠA PODELILA DIVNIN SNIMAK SA LEČENJA: Majčinu smrt nikada neće preboleti!
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

JEDAN DAN...

JELENA KARLEUŠA PODELILA DIVNIN SNIMAK SA LEČENJA: Majčinu smrt nikada neće preboleti!

Pevačica je majku vodila u sve klinike na svetu koje bi mogle da joj pomognu

Objavljeno:

Divna Karleuša, čuvena radio voditeljka i majka pevačice Jelene Karleuše, preminula je 3. marta 2019. godine, a njena ćerka i danas ne može da se pomiri sa tim gubitkom. Jelena redovno obilazi majčin grob, a neretko i na društvenim mrežama evocira uspomene na majku.

Divna Karleuša
foto: Instagram printscreen/karleusastar

Tako je na svom nalogu na Instagramu objavila snimak koji je nastao prilikom Divninog lečenja na jednoj privatnoj klinici, a uz video dodala je pesmu Dina Merlina "Jedan dan, jedna noć".

Na snimku Divna nosi zelenu maramu, maše u kameru i sve vreme je nasmejana dok leži u krevetu. Ono što su mnogi primetili jeste da je Divna i u najtežim trenucima imala osmeh na licu i borbeni duh zbog čega su joj se mnogi divili.

Pevačica se borila zajedno sa svojom majkom, sa kojom je imala apsolutnu ljubav, kako je pričala, a njena smrt ju je potpuno slomila.

- Ja sam skoro godina nosila periku, jer mi je od stresa opala kosa. To se ne zna. Ja jesam poklekla. Nema strašnije stvari da neko kao ja, bori i pobedi u svakoj situaciji, ne može da spasi nekoga koga voli najviše na svetu. Ona je meni klizila niz ruku i nisam mogla da je spasim. Ja samo njene reči čujem. Za loše ljude je govorila, kada se ja zapalim u besu, ona kaže: "Sine, strpljen, spašen i svako će se od njih svojom mukom zabaviti". To mi je govorila. I govorila mi je toliko divnih i pametnih stvari. Ona je ostavila divan trag. Naučila me je da trag ostavljaju samo dobri ljudi. Dobri ljudi, veliki borci... Ono što smo imale moja majka i ja, to se zove apsolutna ljubav. Ja joj dugujem ono što sam danas i ono što ću biti. Niko me nije hvalio kao ona - rekla je ona jednom prilikom - rekla je Jelena ranije.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.