ANI BEKUTI JE STRAŠNO TEŠKO NAKON MRKINE SMRTI, A EVO KO ĆE BRINUTI O NJEGOVOJ ŽENI DAŠI NAKON TRAGEDIJE!
Foto: Damir Dervišagić

TUGA!

ANI BEKUTI JE STRAŠNO TEŠKO NAKON MRKINE SMRTI, A EVO KO ĆE BRINUTI O NJEGOVOJ ŽENI DAŠI NAKON TRAGEDIJE!

Sve je otkriveno!

Objavljeno:

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić priznaje da mu je teško pao oproštaj od jednog od najbližih saradnika Milutina Mrkonjića, koji je preminuo prošle nedelje.

- To je bio najteži dan. Još traje tuga i zbunjenost što nas je napustio, jednostavno nismo naučili da ga nema pored nas. Omiljen među svima, i mladima i starijima, a i mi smo njemu bili bliski, on je sve nas doživljavao kao svoju braću, decu i unučiće. Njegov odlazak je ogroman gubitak, ne samo za SPS nego i za celu Srbiju. On je ceo svoj život posvetio Srbiji, bio je njen prvi neimar.

Milutin Mrkonjić
foto: Zorana Jevtić

- Ana je teško doživela Mrkin odlazak. Bili su vrlo bliski i okrenuti jedno drugom. Na vezi sam sa Anom, bili smo zajedno ovih dana, pokušavamo da prebrodimo koliko kod je to moguće - rekao je za "Kurir" i otkrio ko će sada brinuti o supruzi Milutina Mrkonjića, Dragani.

- Daša je u velikoj žalosti, ona i Mrka su imali dug zajednički put i ona je neodvojivi deo njegovog života. Brinućemo o njoj, to je i naša obaveza prema Mrki koju ćemo da ispunimo.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.