PEVAČICA PRODALA IMANJE ZA 6,5 MILIONA! Evo zbog čega je ova kuća POSEBNA i MAGIČNA!
Foto: Printscreen/Youtube/Taramount

sVAKA JOJ ČAST!

PEVAČICA PRODALA IMANJE ZA 6,5 MILIONA! Evo zbog čega je ova kuća POSEBNA i MAGIČNA!

Prodala je vilu ćerki čuvenog muzičara

Objavljeno:

Posle pet godina u domu pokojnog muzičara Frenka Zape, Ledi Gaga je rešila da proda ovo imanje, a ključeve je predala ni manje ni više nego ćerki Mika Džegera, Lizi, i to za 6,5 miliona dolara.

Čuveni muzičar Zapa je kupio imanje u Holivud Hilsu 70-ih godina i bilo je u vlasništvu njegove porodice do 2016, kada ga je Gaga kupila za oko 5,3 miliona dolara. Zbog velikog broja obaveza i sve češćeg boravka van Kalifornije, pevačica i glumica je rešila da svoje imanje proda, a novi radosni vlasnik je Lizi Džeger, treća ćerka slavnog pevača Rolingstonsa.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Nije iznenađenje što se Gaga odmah zaljubila u ovaj dom - ceo nivo podruma je navodno ispunjen opremom za snimanje, uključujući Zapinu sopstvenu zvučnu ploču. Ima puno prostora za kreativnost, sa 6.500 kvadratnih metara prostora, sedam spavaćih soba, šest kupatila, uključujući staklenik.

Na otvorenom, teniski teren na krovu nudi priliku za vežbanje sa pogledom, a bazen u dobroj hladovini je odlično mesto za rashlađivanje. Samo imanje je prirodno pogodno za one sa umetničkom stranom - na njemu se nalazi dvospratna umetnička galerija, plus jedinstveni mozaici koji oblažu zidove bašte.

Zahvaljujući nedavnoj premijeri njenog filma "House of Gccui", u kojem Gaga igra zajedno sa Adamom Drajverom, glumica već neko vreme ima prenatrpan raspored, te je uglavnom u svojoj primarnoj rezidenciji u Malibuu, za koju je navodno 2014. godine izdvojila 23 miliona dolara.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Samim tim Gaga se iselila odavno iz vile na Holivudskim brdima, te je sada u veoma tihim pregovorima i van tržišnog dogovora obavila prodaju Džegerovoj ćerki.

Ono što je posebno zanimljivo, Frenk Zapa je ovaj neobičan kompleks kupio 1970-ih, navodno za samo 75.000 dolara. Tokom naredne dve decenije, sve do svoje smrti 1993. ovaj veoma uticajan muzičar je podigao svoju porodicu na imanju.

Pored glave vile tu su i dva odvojena pansiona, oba stilizovana na savremeni način koji se izuzetno razlikuju od arhitekture koja vlada u glavnom domu.

Zapina udovica Gejl nastavila je da živi u kući do svoje smrti 2015. godine. Sledećeg leta, Zapina deca su prodala ovo mesto Gagi za otprilike 5,3 miliona dolara. Ubrzo nakon zaključenja ugovora, Gaga je rekla Hauardu Sternu da je kuća "veoma posebna i magična".

Takođe je otkrila da je ugovor uključivao Zapinu ličnu ploču iz njegovog studija za snimanje, ali je nepoznato da li Gaga još uvek poseduje tu zvučnu ploču ili sada pripada Džegerovoj.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.