"DALILA I DEJAN ĆE BITI ZAJEDNO" Reper prevario ženu u prethodnoj sezoni, sada opleo po LJUBAVNICI! A tek OVO!
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

"DALILA I DEJAN ĆE BITI ZAJEDNO" Reper prevario ženu u prethodnoj sezoni, sada opleo po LJUBAVNICI! A tek OVO!

- Sama moja pojava je neko osveženje, sada sam i te kako stabilan, sada sam prespreman u glavi, zavoleo sam sebe, stavljam sebe na prvo mesto, spreman sam.

Objavljeno:

Nenad Aleksić Ša, koji je svoju suprugu prevario u "Zadruzi" sa Tarom Simov osuđuje Dalilu Dragojević što je isto učinila u rijalitiju i ističe da smatra da će se ona i Dejan Dragojević na kraju pomiriti.

- Dalila je smejurija, ona je smeće, Dejan je okej, ali svi kao da se igraju rijalitija, na kraju će Dalila i Dejan da budu zajedno, to je sto posto. Maja je sa Carem ušla u priču zbog rijalitija, to je Maja, ona voli Janjuša - rekao je on i dodao da se ne poistovećuje sa njima:

Dalila Mujić, Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Niti je Dejan sličan meni, niti je Dalila slična Tari, naša priča bila je iskrenija, nije mi to to. Igranje rijalitija na silu, meni nisu zanimljivi, treba nešto novo da se desi.

Na pitanje šta bi se promenilo da on uđe u rijaliti, Ša govori:

- Sama moja pojava je neko osveženje, sada sam i te kako stabilan, sada sam prespreman u glavi, zavoleo sam sebe, stavljam sebe na prvo mesto, spreman sam. Videćete ako budem ušao.

Nenad Aleksić Ša
foto: Instagram

Bonus video:

05:05

NISAM MOGAO DA PADNEM UZ TAKVU ŽENU: Ša priznao sa kim je prolazio kroz AGONIJU posle Tare, pa progovorio o ULASKU U RIJALITI!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.