OGLASIO SE NENAD ALEKSIĆ NAKON TARINIH BRUTALNIH PRETNJI! Vikala je da će "ZAKLATI SVE", ovo je PRAVA ISTINA! FOTO
Foto: ATA IMAGES

progovorio

OGLASIO SE NENAD ALEKSIĆ NAKON TARINIH BRUTALNIH PRETNJI! Vikala je da će "ZAKLATI SVE", ovo je PRAVA ISTINA! FOTO

Ne znam otkud ta averzija prema meni, treba da me drži kao ikonu na zidu i zahvaljuje mi se. Mogu joj reći jedno veliko sram je bilo.

Objavljeno:

Nervni slom Tare Simov nakon što je saznala da je njen pas kod Nenada Aleksića Ša, i lomljenje ruke kao i razbijanje garderobera šokirali su javnost, a sada se nakon svega oglasio i reper koji je otkrio pravu istinu o psu i kako je zapravo dospeo kod njega.

- Ispratio sam Tarino ponašanje, ono je nemoguće da se ne isprati. Sram je bilo. Ja njoj nisam oteo psa, napolju sam ja brinuo o tom psu i ona to dobro zna. Vodio sam kod veterinara, kupovao hranu, šetao... sve sam ja radio! Ona zbog nekog svog glupog inata nije želela psa da ostavi meni, već ga je ostavila nekom kretenu koji je psa odveo u odgajivačnicu. Kada sam to saznao, otišao sam po psa kojeg sam ja kupio i odveo ga kod sebe da bude u normalnim uslovima dok je ona u rijalitiju. Ne znam otkud ta averzija prema meni, treba da me drži kao ikonu na zidu i zahvaljuje mi se. Mogu joj reći jedno veliko sram je bilo - rekao je Ša vidno razočaran u bivšu partnerku, sa kojom je, kako je i svima dobro poznato, prevario ženu u rijalitiju, a onda se ubrzo i razveo.

Nenad Aleksić Ša
foto: Instagram

Podsetimo, Simova je vikala kako će "zaklati" svoje prijatelje kojima je ostavila psa na čuvanje, te da će ići u zatvor ako Ša viđa njenog psa više nego što treba dok je lomila, vikala i pretila.

Njen nervni napad možete pogledati u prilogu ispod.

Bonus video:

00:14

SNIMAK IZ SEPAREA: Tara Simov uživa u provodu sa ćerkom Jasne Milenković Jami

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.