UNAKAŽENA RIJALITI ZVEZDA: Hitno je HOSPITALIZOVANA, potpuno je IZGUBILA VID, lice joj je SPALJENO!
Hitna pomoć, Foto: Printscreen/TVPink

JEZIVI UŽAS

UNAKAŽENA RIJALITI ZVEZDA: Hitno je HOSPITALIZOVANA, potpuno je IZGUBILA VID, lice joj je SPALJENO!

Pošto je već imala neke ožiljke od akni na licu, rekla je da želi da ih ukloni, pa je potražila savet na društvenim mrežama

Objavljeno: 22:07h

Nedavno su fanovi na društvenim mrežama pitali bivšu učesnicu rijaliti programa Big Brother Australia Tilli Vhitfeld (21) zašto je njeno lice prekriveno ožiljcima, a ona je na svom Instagram profilu objasnila da je isprobala jedan savet za lepotu iz TikToka, nakon čega je završila u bolnici.

Naime, Vitfeldova se nekoliko puta pojavila u javnosti sa maskom od zelene gline preko dela lica, pa su se mnogi zapitali zašto.

- Ovako je moje lice izgledalo samo nedelju dana pre ulaska u kuću, a sada sam se dosta našminkala ili stavila masku od gline da to sakrijem - napisala je učenica pored fotografije na kojoj je njeno lice puno crveni ožiljci.

Pošto je već imala neke ožiljke od akni na licu, rekla je da želi da ih ukloni, pa je potražila savet na društvenim mrežama kako – a onda je naišla na devojku koja u TikTok videu objašnjava da se razne nesavršenosti kože mogu ukloniti pomoću - akupunktura koju radite kod kuće!

Tilli Vhitfeld
foto: Printscreen/Instagram/tillywhitfeld

Nakon što je i sama isprobala trik, Vitfeld je završila u bolnici sa privremenim gubitkom vida zbog jakog otoka i infekcije.

- Taj pokušaj je prošao tako da sam morala da idem u bolnicu, a moje lice nikada ranije nije bilo tako crveno i upaljeno - rekla je devojka za Nevs.com i upozorila druge da ne pokušavaju slične 'uradi sam' savete za lepotu.

– Ne slušajte savete u kojima se preporučuje da kod kuće radite nešto što bi inače trebalo da rade stručnjaci u salonima – kaže studentkinja i dodaje da takve tretmane radije prepuštate pravim profesionalcima.

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.