ČUDESNA MASKA ZA LICE OD 3 SASTOJAKA: Pomaže kod isušene i crvene kože tokom zimskih meseci
Nega lica, Foto: Profimedia

BRINITE O VAŠOJ KOŽI

ČUDESNA MASKA ZA LICE OD 3 SASTOJAKA: Pomaže kod isušene i crvene kože tokom zimskih meseci

Suva i osetljiva koža vrlo često reaguje neprijatnim osećajem zategnutosti i crvenilom

Objavljeno:

Tokom zime treba da obratimo malo više pažnje na negu lica. Pored redovnih krema i seruma, u zimskim mesecima je veoma bitno da koristite i maske za lice koje pomažu u hladnim danima kod ispucale kože i crvenila.

Suva i osetljiva koža vrlo često reaguje neprijatnim osećajem zategnutosti i crvenilom. Naročito teško podnosi hladnoću i vetar, a posebno negativno utiču nagle promene temperature, kada hladni ulazimo u zagrejane prostorije ili iz njih izlazimo na hladnoću.

Maska od banane, avokada i meda će nahraniti i hidrirati isušenu kožu, vratiti joj mekoću i pospešiti njenu regeneraciju. Napravite sjajnu zimsku masku od banane i avokada. Kako bi tretman bio potpun, važno je da kožu nahranite i iznutra, preostalu polovinu avokada i banane upotrebite za pripremu ukusnog i zdravog smutija.

Sastojci:

1/2 vrlo zrelog avokada

1/2 veće banane

1 kašika meda

Priprema:

Avokado i bananu zgnječite viljuškom u glatki pire, pa dodajte med. Nanesite na čistu kožu lica i ostavite desetak minuta, a zatim skinite masku ubrusom, ostatke mlakom vodom i nastavite sa uobilajenom negom.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Zena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.