MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA: "Bosanac mi traži da mu kupujem LEKOVE u Americi!"
Marija Šerifović, Foto: Zorana Jevtić

prijatelji

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA: "Bosanac mi traži da mu kupujem LEKOVE u Americi!"

Pevačica trenutno uživa u Los Anđelesu, a svom kolegi iz žirija "Zvezde Granda" pazari sve što joj je poručio, a tu su i suplementi i brijači

Objavljeno:

Pevačica Marija Šerifović trenutno boravi u Americi gde se odmara i puni baterije za nove poslovne poduhvate. Pevačica redovno snima vlogove i kako provodi dane u Los Anđelesu, a ovoga puta se oglasila i otkrila neke detalje vezane za Dan zahvalnosti.

Marija Šerifović
foto: Instagram

- Osim što smo išli po kućama ceo dan i jeli, došlo je vreme da se ovaj dan završi i verovali ili ne, ja moram da idem da ispunim misiju jer su me svi ljudi iz Evrope zamolili da uradim nešto što meni ne predstavlja nikakav problem. Treba da idem i da im kupim američke slatkiše - rekla je Marija veselo i uputila se ka svojim kolima.

Međutim, nakon što se nakupovala slatkiša, sve je iznenadila kada je otišla u odeljak gde stoje lekovi i suplementi.

- Veliki pozdrav za našeg dragog Bosanca, kome ja odavde donosim vitamine. Ima lekova, Boske, našalila se Marija koja veoma voli i ceni Dragana.

Kada je našla sva tri leka koja joj je Bosanac naručio, rekla je da ima još jedna stvar koju joj kompozitor uvek poručuje.

- Bosanac tvrdi da brijači za muškarce nisu isti u Srbiji kao u Americi, tako da mu ja uzimam poslednja dva komada. Boske, sad si namiren, sve sam ti našla, ponosno je rekla pevačica.

Dragan Stojković Bosanac
foto: printscreen/zvezde granda

Nakon ove kupovine, Marija je odlučila da nešto poruči za večeru i objasnila da je trenutno stanje u Americi mirno i da sve funkcioniše uprkos pandemiji.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.