HRVATSKA PEVAČICA NJEGOV NASTUP GLEDALA KAO HIPNOTISANA: Svi bruje o ovom DASI, žene su skroz ZALUDELE!
Foto: Print Screen Youtube/supertalenat

OPA BATO!

HRVATSKA PEVAČICA NJEGOV NASTUP GLEDALA KAO HIPNOTISANA: Svi bruje o ovom DASI, žene su skroz ZALUDELE!

Postao je miljenik žena

Objavljeno:

Ukrajinski plesač Oleg Tatarinov plasirao se u finale hrvatskog "Supertalenta", a njegov neverovatni performans ostavio je bez teksta žiri i publiku.

Oduševljenje se najviše moglo videti na licu Maje Šuput, koja je pratila nastup kao hipnotisana, a često su se mogli čuti i uzdasi oduševljenja.

Njegov nastup izazvao je mnoštvo pozitivnih komentara i na društvenim mrežama, a čini se da su ovaj put dame bile posebno zadovoljne.

super talenat
foto: Print Screen Youtube/supertalenat

"Oči mi skoro ispale", "Srećom pa je moja žena prespavala njegov nastup, uh", "Ja sam svojoj devojci morao ugasiti TV dok je ovaj plesao", "Ako on pobedi, vakcinisaću se šest puta", "Želja svih žena za Božić, Oleg ispod bora", "Odličan nastup, svaka čast" - samo su neki od komentara oduševljenih gledalaca.

Olegu ovo nije prvi nastup u Supertalentu. Naime, već se takmičio u italijanskoj i španskoj verziji ovog šou programa, a akrobacijama se bavi već pet godina. Da akrobacije mogu biti opasne, uverio se pre godinu dana kada je pao s visine od šest metara i zadobio teške povrede.

super talenat
foto: Print Screen Youtube/supertalenat

- Bio sam u bolnici, imao sam potres mozga, šavove po licu, povredio sam koleno i nogu i jedno vreme nisam mogao da hodam - rekao je Oleg u audicijskoj emisiji.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.