PROMENIO JOJ ŽIVOT IZ KORENA! Pogledajte kako izgleda LUKSUZNI DOM Helene Topalović: Strogo čuva svog BIZNISMENA!
Foto: Printscreen Instagram

ZAVIRITE

PROMENIO JOJ ŽIVOT IZ KORENA! Pogledajte kako izgleda LUKSUZNI DOM Helene Topalović: Strogo čuva svog BIZNISMENA!

Zavrite u dom Helene Topalović u kojem živi sa misterioznim suprugom.

Objavljeno:

Dom Helene Topalović, u koji se uselila nakon udaje za Dragana Aleksića, odiše glamurom i luksuzom.

Ćerka Milana Topalovića Topalka, navikla je da uzima sve najbolje od života. Neretko na društvenim mrežama možemo videti fotografije sa dalekih destinacija na koje putuje sa suprugom, kao i fotografije brojih poklona i atratktivnih mesta koje obilazi. Tako nije ni iznenađujće da se na njenom "Instagramu" mogu pronaći i fotografije velelepnog doma u kojem živi sa partnerom.

Dom Helene Topalović i Dragana Aleksića, pravo je utočište svežeg bračnog para i njihovo ljubavno gnezdo u koje malo koga primaju. Spekuliše se da se Helenin suprug bavi nekretninama, te nije ni čudno da je za svoju dragu suprugu birao samo najbolje i da su se skućili u Beogradu.

Na pomenutim fotografijama u prvom planu su odevne kombinacije koje Topalkova ćerka nosi, ali se u pozadini može zapaziti njen novi dom.

Sve obiluje minimalističkim stilom, cveća ima na pretek, a Helena ima svoj specijalni kutak u kojem boravi najviše. U pitanju je prostorija u kojoj se ona šminka i u kojoj ima veliko ogledalo.

Ipak, za sada se ne mogu videti uspomene u domu, budući da je par nek otpočeo zajednički i bračni život, te će njihov prostor tek zasijati toplinom i dirljivim detaljima.

Helena Topalović
foto: Instagram

Bonus video:

00:35

HELENA TOPALOVIĆ PRVI PUT SE OGLASILA POSLE PRIČA DA JE SA OŽENJENIM: Objavila snimke i poručila da je PREDSTAVA ZAVRŠENA! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.