"IMALA SAM KRVARENJE U JEDNOM OD DELOVA MOZGA" Potresna ISPOVEST bivše devojke Miloša Bikovića ledi KRV U VENAMA!
Foto: Instagram

šok

"IMALA SAM KRVARENJE U JEDNOM OD DELOVA MOZGA" Potresna ISPOVEST bivše devojke Miloša Bikovića ledi KRV U VENAMA!

U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom od delova mozga, koje je pratila nepodnošljiva glavobolja, loša koordinacija, vrtoglavica.

Objavljeno:

Arina Vološina je 24-godišnja ruska šampionka u balskim plesovima, bivša devojka Miloša Bikovića, koja je u avgustu 2021. objavila rezonantnu izjavu o razlozima raskida sa glumcem.

Bili su par oko godinu dana, spremajući se za venčanje. Mladi ljudi su pažljivo skrivali svoju vezu, štiteći svoju privatnost. Arina je 1. avgusta na svom Instagram blogu objavila skandaloznu izjavu o raskidu sa glumcem i, ne otkrivajući nikakve detalje, optužila glumca za sebičnost i nedostatak humanosti.

Arina Vološina
foto: Instagram

A evo i nove izjave šampionke u vezi sa njenom plesnom karijerom: u aprilu 2021. godine, u vezi sa glumcem, žena je doživela krvarenje u jednom od delova mozga, pa je prekinula karijeru.

Arina se u objavi na Instagramu obratila kolegama u umetnosti i izrazila nadu da će uspeti da prevaziđe poteškoće i ispričala kako se sama bori sa okolnostima.

Njenu ispovest prenosimo u celosti.

- Teško je ukratko opisati šta se dogodilo. Mnogo je pitanja u mom srcu. Ali ova potraga vam daje priliku da naučite nešto novo i još više cenite sve što imate: veru, unutrašnju snagu, srce, dušu - ono glavno što je uvek uz vas i koje će vas izvući iz svake situacije. Na moju veliku žalost, želja da se vratim na parket nije podržana najvažnijom mogućnošću – zdravljem. U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom od delova mozga, koje je pratila nepodnošljiva glavobolja, loša koordinacija, vrtoglavica. Ispostavilo se da je početna dijagnoza pogrešna, a propisano lečenje je bilo netačno. Pokušala sam da živim normalnim životom, verujući da sve nije tako teško, navikavajući se na simptome: držala sam lekcije, trenirala, radila, planirala nešto novo. Vreme je izgubljeno. Sada je glavna preporuka lekara: da se izbegne recidiv u bliskoj budućnosti bez velikih opterećenja i nastavi sa praćenjem, ali može početi da se postepeno vraća u aktivan život. Naravno, ne kako bismo želeli: ne takmičenja i intenzivne treninge, ali ipak budite u igri.

Smisao ovoga što se sada dešava sa mnom je da naučiš da preispitaš, da živiš ono što ti se desilo, da postaneš drugačiji, a da ne izgubiš sebe. Da bi ovo na kraju opet podelili, pre svega – u kreativnosti. Za mene je ovo vreme bilo usko povezano sa sposobnošću da osetim i doživim širok spektar emocija. Govorim sada o tajni koja je u svakoj kreativnoj osobi, ali koju ne možete da trenirate, stimulišete, koju možete samo rasti, obrazovati, pronaći u sebi. I naučio sam ovu životnu lekciju: posle nekog vremena, zahvaljujem ti za sve još većom snagom. Lako je sve napisati o umoru, stresu, ali ponekad signali tela mogu biti i o nečem ozbiljnijem: problemi sa koncentracijom pažnje, vidom, formulisanjem misli, reakcijama - anksiozni simptomi. Vodite računa da vaše objave na Instagramu nikada ne liče na izjave medicinske kartice 😅 Ne znam šta će biti, kakav će biti moj profesionalni put, potrebno je vreme i novi pregledi.

Bonus video:

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU
12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso/E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media