OVO JE NAJLEPŠA NOVA PESMA O SRBIJI! Dobro činite, radost širite - poručuju bliznakinje Gobović! (VIDEO)
Foto: Dragan Đorđević Belja

oduševićete se

OVO JE NAJLEPŠA NOVA PESMA O SRBIJI! Dobro činite, radost širite - poručuju bliznakinje Gobović! (VIDEO)

“Dobro činite, radost širite” poručuju bliznakinje Gobović u novoj pesmi “Srbija”, koja je zapalila sva patriotska srca.

Objavljeno:

Nova pesma Marine i Marije Gobović, “Srbija”, za koju je Marina Gobović napisala tekst i muziku, a aranžman uradio Saša Milošević Mare, slavi Srbiju, pravoslavlje i rodoljublje, a spot koji je prati šalje najlepšu sliku o lepoti naše otadžbine. Bliznakinje čarobnog glasa snimile su spot, uz pomoć dečijeg hora “Slavujčići” koji sestre Gobović godinama vode kao predavači, KUD-a “Branko Radičević” i glumca Milana Bosiljčića. Pesmom su prikazale najlepšu stranu naše domovine – prelepu prirodu, veličanstvene spomenike kulture i umetnosti, vredne i poštene ljude koji “dobro čine, radost šire i Boga slave”.

Sestre Golubović
foto: Dragan Đorđević Belja

Kao i njihove prethodne pesme, i “Srbija” je nastala na temelju balkanske muzičke tradicije, obogaćene modernim ritmom i etno pop zvukom. Ova predivna patriotska oda Srbiji budi najplemenitije emocije, pa nije nikakvo čudo što je pobrala veliki broj pozitivnih komentara i pregleda na Youtube-u, i što je okarakterisana kao “najlepša nova pesma o Srbiji”. Ukoliko još niste čuli i videli prelepi spot koji je prati, ovo je prava prilika:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.