SANDRA RAŠČEPILA DALILU: Prišla joj je i KROZ SUZE očitala bukvicu od 18 minuta!
Foto: Printscreen

video

SANDRA RAŠČEPILA DALILU: Prišla joj je i KROZ SUZE očitala bukvicu od 18 minuta!

Kako je moguće da nemaš trunku empatije prema njemu, za koga si rekla da ga voliš previše i bio je idealan brak? Ti njega ne voliš, a da je do mene, on bi ti je**o mamu u pi**u - rekla je Sandra

Objavljeno:

Nakon što je završila u suzama zbog reči Marka Đedovića, Sandra Rešić se uputila ka pabu, gde je srela Dalilu Dragojević i sa njom je tom prilikom ušla u sukob:

Šta radiš ti danas ceo dan...Imaš li bar malo ljudskosti? Pogledaj me u oči da bi bilo toga da nije bilo Filipa. Osećaš se tako zato što ti je krivo zbog Filipa, ne zato što se osećaš tako - rekla je Sandra.

Kunem ti se u mog tatu da je tako. Previše ste vi ostrašćeni ovde, vi hoćete da me vidite da se vučem ovde. Kad ti je bilo ono sa Markom, ti si osetila potrebu da se trebaš poljubiti, pa sutra raskinuti. Ja osećam juče jedno, danas drugo. Kalkuliše on vrlo dobro, nemoj da me vučeš za jezik, on bi vrlo rado popričao sa mnom. Znam ja šta bi on uradio - rekla je Dalila.

Kako je moguće da nemaš trunku empatije prema njemu, za koga si rekla da ga voliš previše i bio je idealan brak? Ti njega ne voliš, a da je do mene, on bi ti je**o mamu u pi**u - rekla je Sandra.

Zašto imaš potrebu prići Đedoviću i baš njega pitati šta misliš o tome? On onda u svojoj glavi kaže da je to njegovo mišljenje i misli da će da ga napljuvaju ljudi, da će da ispadne ološ, a ako ne bude pričao sputava svoja osećanja u njemu. Otišao u pušionicu pa čujem i tamo se pričalo, Đedović ga je iznap**avao, on ode u radio i priča onako. Ako smatraš da nećeš biti sa mnom ikad, nećeš biti, kraj i tačka. Ja sa Filipom neću biti nikada, a sa Dejanom ne - rekla je Dalila.

Irma kad te pogled, curi ti med niz pi**u. Rekla sam sve to, da rekla sam, zato što si bila ološ prema meni. Ovo što radiš, hoćeš da ti dam aplauz, ali mene ne možeš da namažeš. Pričaš mi kao da sam ja Mia - rekla je Sandra.

Meni je ovo smešno - rekla je Dalila, pa se nasmejala.

Marko Đedović se priključio razogovoru, pa je Dalili sasuo sve u lice:

Na koga si ti mislila kada si to rekla - pitao je Đedović.

Rekla sam da on to kalkuliše, traži mišljenje baš od Đedovića, koji je master majnd za rijalti - rekla je Dalila.

Hoćeš sada ovde da te pune? Ostaćeš zauvek rijaliti budala. Sledeći put me samo potraži i reci mi sve u lice - rekao je Đedović Dalili.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.