JEDAN OD NAJBOGATIJIH PEVAČA SMUVAO 44 GODINA MLAĐU DEVOJKU: Iskrena ljubav ili iskrena ljubav prema NOVCU?
Foto: Printscreen

ŠOK

JEDAN OD NAJBOGATIJIH PEVAČA SMUVAO 44 GODINA MLAĐU DEVOJKU: Iskrena ljubav ili iskrena ljubav prema NOVCU?

Melani i Mik ni ovog puta nisu dali fotografima priliku da ih uhvate u razmenjivanju nežnosti, te su uslikani kako šetaju bosi po plaži

Objavljeno:

Legendarni Mik Džeger (78) uživa na odmoru u Majamiju sa 44 godine mlađom izabranicom, bivšom balerinom Melani Hemrik (34), sa kojom se upoznao 2014. godine.

Melani i Mik upoznali su se samo nekoliko dana pre nego što je tadašnja Mikova devojka L'Vren Skot pronađena mrtva u stanu, s obzirom da ne objavljuju često zajedničke fotografije niti se pojavljuju u javnosti, paparaci su ih sada uhvatili na plaži.

Melani i Mik ni ovog puta nisu dali fotografima priliku da ih uhvate u razmenjivanju nežnosti, te su uslikani kako šetaju bosi po plaži.

Mik je suzdržan što se tiče objavljivanja fotografija zajedničkih trenutaka sa Melani, pa je tako na svoj Instagram okačio samo slike iz Majamija na kojima je sam.

Mik Džeger
foto: Profimedia

Inače, Mik Džeger ima osmoro dece u rasponu godina od 50 pa do četiri - tu su ćerka Karis (51) koju je dobio sa Maršom Hant, potom ćerka Džejd (50) iz braka sa Bjankom Džeger, pa onda ćerke Džordžija (29) i Lizi (37), kao i sinovi Džejms (36) i Gabrijel (23) iz braka sa Džeri Hol. Tu je i Lukas (22) koga je dobio sa Lučijanom Morad. Poslednji u nizu je sin Devaro koga je dobio sa Melani. Pored toga, ima i petoro unučića.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.