NIKADA NEIZVESNIJA SITUACIJA, STVARI SE KOMPLIKUJU! Bivši muž Marije Karan doputovao zbog njene TUČE sa dečkom!
Foto: Profimedia

stigao

NIKADA NEIZVESNIJA SITUACIJA, STVARI SE KOMPLIKUJU! Bivši muž Marije Karan doputovao zbog njene TUČE sa dečkom!

Situacija se komplikuje: Bivši muž Marije Karan stigao u Beograd.

Objavljeno:

Posle razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina, sa kojim je bila u braku od 2014. godine, Marija Karan vratila se u Beograd sa sinom. Umesto u „fabrici snova“, karijeru je nastavila u rodnom gradu, a nedavno je upoznala i novu ljubav, Vladana Balabana, IT stručnjaka i biznismena.

Iako više ne žive zajedno, a deli ih i pola sveta, Marija i Džoel ostali su u bliskim odnosima i čine sve da njihov sin Marko Leo ima bezbrižno i srećno detinjstvo. Tako su Uskrs u aprilu proslavili zajedno u srpskoj prestonici. Međutim, Lubin je ovih dana ponovo u Beogradu.

Marija Karan
foto: Profimedia

Najavio je da će doći čim je čuo za incident u kome su pre nekoliko nedelja učestvovali atraktivna glumica i njen partner. Prema pisanju beogradskih medija, posle sukoba u gluvo doba noći ona je završila u Hitnoj pomoći.

Prema navodima magazina "Star", kada je saznao šta se dogodilo, Lubin je pozvao Mariju i saopštio joj da dolazi u Beograd kako bi u toj delikatnoj situaciji bio uz nju i sina. Održao je obećanje, stigao je čim su se stekli uslovi za putovanje i na „Instagramu“ se „čekirao“ fotografijom sa sinom.

Marija Karan
foto: Instagram

Bonus video:

02:43

MARIJA KARAN JE OSREDNJA GLUMICA! Kritičari UDARILI ŽESTOKO: Njen talenat NIJE PRIZNAT, to što je radila u Americi NIJE KARIJERA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.