DOŽIVELA JE VELIKU NEZGODU, TRPELA JE NESNOSNE BOLOVE: U 56. godini se SKINULA i potpuno IZNENADILA SVE! (FOTO)
Foto: Profimedia

oduševila

DOŽIVELA JE VELIKU NEZGODU, TRPELA JE NESNOSNE BOLOVE: U 56. godini se SKINULA i potpuno IZNENADILA SVE! (FOTO)

Slavna glumica na pragu 57. izgleda sjajno, fanovi oduševljeni njenim videom u kupaćem kostimu.

Objavljeno:

Bruk Šilds (56) oduševila je pratioce na Instagramu u četvrtak objavljivanjem video snimka na kojem izlazi iz mini bazena u jednodelnom crvenom kupaćem kostimu bez bretela. Bivša manekenka i glumica izgleda senzacionalno, pa nije ni čudo što su je obožavaoci zatrpavali komplimentima na račun njene besprekorne linije.

Podsetimo, zvezda filma „Plava laguna” je pre godinu dana u teretani u Njujorku prilikom nezgodnog pada slomila butnu kost, zbog čega je bila primorana da se dugo odmara, ali izgleda da teška povreda, na sreću, nije uspela da utiče na njenu formu.

- Imao sam više operacija i samo mi je bilo bolje, ali sam onda dobio stafilokoknu infekciju koja mi je zadavala nepodnošljive bolove. Ipak, nisam želeo da uzimam pilule, posebno one jake bez recepta. Čak mi je bilo teško da ubedim bolničko osoblje da mi nisu potrebni lekovi - jednostavno nisam želeo da se 'navučem' na njih - rekao je nedavno Šilds.

A u jednom intervjuu ovog leta, glumica se osvrnula i na kontroverznu ulogu koja je u velikoj meri uticala na njenu karijeru i privatni život u mladim danima. Naime, Bruk je imala samo 11 godina kada je u filmu "Zgodna beba" iz 1978. utjelovila dijete prostitutku Vajolet.

Bruk Šilds
foto: Profimedia

Seksualizacija mladih je tada bila prisutna i nije prestala do danas, ali ta uloga me lično nije pogodila jer sam čvrsto odlučio da ne želim da budem prikazan kao žrtva, to jednostavno nije u mojoj prirodi. Ima nešto neverovatno zavodljivo u tvojoj mladosti, samo je pitanje kako ćeš se nositi sa tim – rekla je Bruk, koja je, kako kaže, odrasla u veoma zaštićenom domaćinstvu.

- Bila sam nevina do svoje 22 godine. Prostitucija je u to vreme bila veoma rasprostranjena u Njujorku, ali sam imala sreće jer sam bila odvojena od svega u svom stvarnom životu“, rekla je Šilds ovog leta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.