MALO SILIKONI, I DRUGI FAZONI! ELA DVORNIK SE POHVALILA BUJNIM GRUDIMA, pa se zahvalila SRBIJI! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen/elladvornik

POSEBNA

MALO SILIKONI, I DRUGI FAZONI! ELA DVORNIK SE POHVALILA BUJNIM GRUDIMA, pa se zahvalila SRBIJI! (FOTO)

Influenserka Ela Dvornik početkom oktobra pohvalila se novim grudima.

Objavljeno:

Tridesetogodišnja naslednica legendarnog pevača Dina Dvornika početkom oktobra pohvalila se pratiocima na društvenim mrežama da se podvrgla operaciji povećanja grudi, a sada je rešila da pokaže fotografiju svog bujnog dekoltea.

Ela Dvornik
foto: Instagram printscreen/elladvornik

Naime, Ela je objavila fotografiju na kojoj pozira u majici sa dubokim izrezom, što pre operacije nije bilo nimalo tipično za nju, a komentari fanova, koji nisu mogli da skinu pogled sa njenog “novog” poprsja, ne prestaju da se nižu.

“Umiruje nas pogled na tvoj dekolte”, “Sad si superseksi”, pisali su joj pratitelji, a Ela je na jedan od komentara odgovorila: “hahaha dobar je dekolte, nema šta, hvala Srbija!”.

Nakon što je prošlog meseca otkrila da se podvrgla operaciji, Ela je snimila video u kom je progovorila o ovom iskustvu.

- Uvek sam nosila C korpu i to mi je odgovaralo, pogotovo dok sam bila mlađa. Nikad nisam mogla da se zamislim s većim “cicama”. Kad sam rodila Bejli, nisam je dojila, nego ispumpavala mleko. Kad sam prestala s ispumpavanjem, leva je ostala veća od desne. U levoj su mi se stvarale grudvice i s vremenom je to počelo da mi ide na živce. Razmišljala sam o transferu masti, no to nije najbolja opcija jer se proces treba ponavljati i kada sam došla na pregled, lekar mi je rekao, ako želim da vratim simetriju grudi, da bih morala raditi kombinaciju implantanta i masti. Pristala sam na tu korekciju – ispričala je Ela i dodala kako je lekaru rekla da ne želi biti Pamela Anderson, te da je želela da sve i dalje izgleda umereno.

– Nisam osoba koja nosi dekolte, napravila sam ovu korekciju zbog sebe. Kad sam se prvi put videla nakon zahvata, ja sam se uplašila jer su grudi bile preogromne kad sam ih prvi put videla. Sada imam D korpu, nisam previše otišla u veličinu i više su dobile na masi spreda i sve je rađeno ispod mišića, a ta bol je usporediva s boli nakon carskog reza i ne bi mi palo na pamet više nikada da idem na korekciju grudi. Nije ugodno i netko treba biti uz vas sedam dana da vam pomaže. Zahvat sam napravila u Srbiji u vreme kad sam radila korekciju nosa i sve skupa sam platila 4000 evra – ispričala je Ela.

ela dvornik
foto: Printscreen: Instagram/elladvornik

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.