OVO JE SIN VIKI MILJKOVIĆ I TAŠKETA: Uspešan je u JEDNOM SPORTU, smeši mu se BLISTAVA karijera!
Viki Miljković, Foto: Damir Dervišagić

LJUBI GA MAJKA

OVO JE SIN VIKI MILJKOVIĆ I TAŠKETA: Uspešan je u JEDNOM SPORTU, smeši mu se BLISTAVA karijera!

Sin Viki Miljković i Dragana Taškovića odrastao je u divnog mladića, koji crtama lica podseća na svoju majku, ali je za sebe odabrao sasvim drugačiji životni put od svojih roditelja.

Objavljeno: 08:24h

Sin Viki Miljković i Dragana Taškovića odlučio je da tokom svoje karijere bude Andrej Tašković, a ne sin poznatih roditelja. Upravo zato, naslednik porodice Tašković odlučio je da svoju karijeru gradi potpuno sam, a odabrao je da se oproba na teniskom terenu.

‒ Andrej je opsednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu - otkrila je ponosna mama svojevremeno, u intervjuu za "Hello!".

Dečak je roditelje već obradovao brojnim medaljama, a mama se trudi da mu omogući najbolje moguće uslove, kako ni školske obaveze ne bi trpele.

‒ Andrejovo školovanje i aktivnosti ne smeju da trpe zbog prirode mog posla, koji podrazumeva i ostanak do kasnih sati, i česta putovanja. Svakog jutra ustajem pre sedam da mu pomognem da se spremi. Kad ode u školu, nastavim da spavam ili završavam obaveze.

Viki i Taške Andreju su najveća podrška i trude se da mu već sada u životu omoguće da bez poteškoća sledi svoje snove.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.