OVO JE UKAZIVALO DA ĆE DOĆI DO RAZVODA? Lukasova BIVŠA ŽENA nikako nije smela da uradi JEDNU STVAR na svadbi!
Aca Lukas, Foto: Dragan Kadić

venčanje

OVO JE UKAZIVALO DA ĆE DOĆI DO RAZVODA? Lukasova BIVŠA ŽENA nikako nije smela da uradi JEDNU STVAR na svadbi!

Venčanje Lukasa i Sonje dugo se prepričavalo, jedan događaj bacio je senku na njihov brak

Objavljeno:

„Posle trogodišnje veze, pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, i njegova verenica Sonja zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav, prvo u 'Crkvi svetog Vasilija Ostroškog', a potom i pred matičarem u restoranu“, preneli su svi mediji 15. aprila 2010. godine.

Sonja Vuksanović
foto: Instagram

Acina i Sonjina „večna ljubav“ potrajala je devet godina i, mada posle razvoda nisu ostali u najboljim odnosima, mogu se pohvaliti da imaju divnu devojčicu Viktoriju.

U vreme kada su se venčali Aca je imao 41, a Sonja 34 godine. Njemu je to bio treći brak, njoj drugi. Iako su od tada prošla brojna leta i zime, javno mnjenje nikada nije prestalo da podseća kako je Sonja, pre udaje za Acu, bila u braku sa njegovim kolegom, mnogi kažu i bliskim prijateljem, Željkom Šašićem.

Bilo kako bilo Aca je Sonjinu i Željkovu ćerku Sofiju prihvatio kao svoju i nije je odvajao od biološke dece Miljane, Lazara i Andreja.

‒ Moj stav je bio da treba da organizujemo jednostavno venčanje, kakvo i odgovara mom senzibilitetu. Nije mi padalo na pamet da pravim Holivud u Srbiji ‒ objasnila je nevesta u prvoj izjavi koju je dala pošto je uzela prezime Vuksanović.

Otkrila je i da se dugo dvoumila oko izbora haljine, da bi na kraju odbacila mogućnost da odene klasičnu venčanicu. Odabrala je belu toaletu koju je kupila u jednom butiku u Novom Sadu, dok je mladoženja nosio elegantno odelo u tamnoplavoj boji.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović
foto: Damir Dervišagić

‒ Odlučili smo da venčanje bude u četvrtak, pošto oboje volimo da izlazimo radnim danima. Nismo želeli da pravimo klasičnu svadbu, nego lep „party“ na kome smo se divno proveli. Ceremonija je bila organizovana za mali krug prijatelja, jer se na takve događaje, po mom mišljenu, i zovu samo oni najbliži ‒ pojasnila je muzička zvezda, tvrdeći da mu se burma toliko dopada da će je stalno nositi.

Romansa koja je obećavala da će zauvek trajati okončana je razvodom, a sujeverni bi rekli da drugačije nije ni moglo da bude s obzirom da je mlada, nakon što je poslužena torta, venčanicu zamenila elegantnom crnom haljinom, u kojoj je nastavila da se veseli do kasnih sati.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Hello2)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.