OVAKO IZGLEDAJU SINOVI MAJE NIKOLIĆ: Bivši joj nije plaćao ALIMENTACIJE, sa jednim se borila za STARATELJSTVO!
Maja Nikolić, Foto: Printscreen

DETALJI

OVAKO IZGLEDAJU SINOVI MAJE NIKOLIĆ: Bivši joj nije plaćao ALIMENTACIJE, sa jednim se borila za STARATELJSTVO!

Pevačica Maja Nikolić godinama se borila za odnos sa svojim naslednicima.

Objavljeno: 21:21h

Poslednjih par godina pevačica Maja Nikolić (46) potpuno je nestala iz javnog života a jednom se požalila da zbog okolnosti nastalih u pandemiji ne može da nastupa što naročito utiče na njenu i egzistenciju njenih sinova.

Javnost se podsetila i borbe drugačije vrste koju je Maja vodila dugi niz godina pre pandemije a koja se ticala alimentacije i starateljstva nad njenim sinovima, pa je sigurno da je pevačica prekaljeni borac koji je do sada naučio da se nosi sa izazovnim situacijama. Da podsetimo, Maja ima dvojicu sinova Novaka (23) i Lazara (14) koje je dobila iz dva različita braka.

Fotografiju Majinog starijeg sina Novaka pogledajte OVDE.

Njen prvi muž bio je crnogorski muzičar Mirko Šćepanović s kojim je davno dobila sina Novaka a godinama su se sudili zbog njegovih neisplaćenih alimentacija.

- Bila sam na sudu jer alimentacija za mog starijeg sina Novaka nije plaćena 19 godina. To rešavam sama, uz Božju pomoć. Novaka otac nije video devet godina, i ne mogu da verujem da postoje takvi očevi - rekla je pevačica svojevremeno.

Maja Nikolić
foto: Instagram

Doduše, zbog Novaka bar nije morala da se bori za starateljstvo. Puno staranje o nasledniku imala je samo Maja i ponosna je zbog dečka u kakvog je izrastao, a nazvala ga je po sopstvenom ocu. Jednom je podelila i njegovu skoriju fotografiju i navela da je on veoma talentovan kao i da mu ponekad pomaže dok završava studije iako je i sam zaposlen. Otkrila je i da je Novak nasledio njen talenat za muziku, te da ponekad i sam komponuje. Svojevremeno se pisalo da će joj Novak podariti unuče što se ipak nije dogodilo, ali Nikolićeva ne krije želju da se to jednog dana dogodi.

Fotografiju Majinog mlađeg sina Lazara pogledajte OVDE.

Sa mlađim sinom Lazarom imala je mnogo muka zbog borbe za starateljstvo koju je godinama vodila sa drugim suprugom Vukom Kandićem. Za odnos sa ovim biznismenom s kojim je bila u braku od 2003. do 2008. godine vezivali su je mnogi skandali. Pre nekoliko godina njena borba pokazala se uzaludnom jer je sud ipak dodelio starateljstvo Kandiću, dok je ona morala da plaća alimentaciju u iznosu od oko stotinu evra i da sina viđa svakog drugog vikenda. Budući da je Lazarev otac prestao da se pojavljuje na narednim ročištima, sin je mogao da ostane uz majku još neko vreme.

Maja je danas maksimalno fokusirana da maloletnog sina izvede na pravi put a mnogi svedoci iz njenog okruženja govorili su da je dečaku zaista bolje otkako je u okrilju svoje majke, te da je veoma požrtvovana kao roditelj.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.